2777
2789
عنوان

وحشت شبانه

6017 بازدید | 21 پست

سلام دوستای گلم مدتیه تو خواب با صدای فریاد خودم از خواب بیدار میشم جوری ک همه اعصای خونوادمم با صدای فریاد من از خواب بیدار میشنو میترسن ولی خب من چیزی یادم نمیاد اصلا ب طور گوشخراشی فقط فریاد میزنم هوشیارمو از دست میدم گیج میزنم سردر گمم اصلا چشمامم نمیبینه تا ده دیقه بدنم میلرزه از شدت ترس بشدت عرق میکنم  یه ساعتی هست از خواب بیدار شدم با فریاد جوری ک کل اعضای خونوادم حتی همسایه ها با صدای فریادم از خواب بیدار شدن کسی تا حالا اینجور شده؟

من 😶⁦☝️⁩ولی با تو فرق داره ازخواب بیدارمیشم قیافه ناجور جلو چشم میاد یا شکل های مختلف دکتر هم رفتم ولی فایده نداره برا افسردگی زیاده

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 😶⁦☝️⁩ولی با تو فرق داره ازخواب بیدارمیشم قیافه ناجور جلو چشم میاد یا شکل های مختلف دکتر هم رفتم ...

بله منم مشکلاتی واسم پیش اومده مدتیه فک میکنم افسردگی گرفتم من مامانم مشکل قلبی داره از ترس لکنت زبان گرفته الان😔

بله منم مشکلاتی واسم پیش اومده مدتیه فک میکنم افسردگی گرفتم من مامانم مشکل قلبی داره از ترس لکنت زبا ...

اخی طفلی .من ی شب انقدر جیغ کشیدم ازترس چشام باز نمیشد شوهرم طفلی ترسید رفت قران اورد بالا سرم نمیدونستم برا افسردگیمه فکر میکردیم  ناپرهیزی کردم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
بله منم مشکلاتی واسم پیش اومده مدتیه فک میکنم افسردگی گرفتم من مامانم مشکل قلبی داره از ترس لکنت زبا ...

مشکل قلبی داره خوب با این جیغ هایی هم که تومیزنی بدتر میکنی حال بند خدا را 😫

دهنت را چسب پهن بزن که نه خواب خودت خراب بشه نه بقیه

ان شاء الله که خدا آرامش و سلامتی بده بهتون

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔
اخی طفلی .من ی شب انقدر جیغ کشیدم ازترس چشام باز نمیشد شوهرم طفلی ترسید رفت قران اورد بالا سرم نمیدو ...

بله خونواده منم ترسیده بودن وقتی فریاد میزدم صدای فریاد کل خونوادم تو گوشم بود دختر کوچولومو ک پیشم خوابیده بودو جیغ میزد اونم از ترس پیداش نمیکردم اصلا هوشیاریمو از دست میدم اینجور مواقع 

مشکل قلبی داره خوب با این جیغ هایی هم که تومیزنی بدتر میکنی حال بند خدا را 😫 دهنت را چسب پهن بزن ک ...

من متاهلم گلم اولین باره خونه پدرم هستمو فریاد میزدم 

دهنمو چسب بزنم😐

حتماااااا پیش روانپزشک برو

بهت دارو میده که خواب شبانه ارام تری داشته باشی

حتماااااا برای افسردگیت هم درمان شو،حتماااااااا پیگیرش باش

افسردگی رو اگه از همون اول جلوش رو نگیری و طولانی مدت بشه و بعد شروع به درمان کنی،تا اخر عمر باید دارو بخوری و اگه قطع کنی،رفتارهای فجیعی که دست خودت نیست رو انجام میدی.مثل معتادا میشی

اما اگه زود به دادش برسی،یه مدتی دارو میخوری و خوب میشی

من مادرم داره،بعد ۱۸سال شروع به درمان کرد،بخاطر رفتارش زندگی خودش و بقیه رو نابود کرد.الانم که یه روز دارو نخوره،مول روانی ها میشه😢حتما پیگیر باش که بقیه مورد ازارت قرار نگیرن

بله عزیزم ناراحتی فکری دارم و فکر میکنم دچار افسردگی شدید شدم

عزيزم پس بخاطر اونه...حالا من نميدونم مشكلت چيه...

سعى كن قبل خواب دوش آب گرم بگيرى،بعد غروب نيم ساعتى برو پياده روى...دمنوش بهار نارنج يكى دو ساعت قبل خوابت بخور،اگه حوصله دمنوش درست كردن ندارى عرق بهار نارنج بخر

سعى كن كتاب بخونى يا فيلمايى  ببينى كه حالتو عوض كنه تا كمتر به مشكلات و دغدغه هات فكر كنى

ان شاءالله كه مشكلت حل ميشه🙏🏻❤️

اگه اين حملات ادامه داشت حتما پيش روانپزشك برو