2777
2789
عنوان

یه سوال بی ربط ولی لطفا جواب بدید

260 بازدید | 19 پست

سلام من یه جونوری تو خونم می بینم چند روزه سر در نمیارم چیه نمیدونم چکارکنم کسی ام ندارم بهش بگم چاره ای نداشتم از همتون معذرت میخوام اینجا سوالمو بیان کردم...این جونورا مثل شپشک های تو برنجن همون شکلی همون اندازه تو خونه می بینم راه میرن نمیدونم چکارکنم بچه کوچیک دارم نمیتونم سم پاشی کنم عکسشو میذارم اگر کسی میدونه چیه لطفا راهنماییم کنه...البته اینم بگم یه انار کوچولو خشک کرده بودم چندسال پیش اون خراب شده بود سوراخ سوراخ شده بود و سیاه...انداختمش دور...ممکنه بخاطر اون بوده باشه؟

میگزه بدنتون رو؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زیادن؟ اگه کمن میرن نگران نباش اشغالاتو زود بریز دور چیز شیرین و کثیف و میوه و پوست و اشغالای تر دم دست نباشه چند هفته مراقب باش همه رو تند تند بندازی دور... اگه نرفت ی فکر دیگه کن

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
فک کنم برا برنج باشه..ما شمالیا بش میگیم ایزی برنجای خونتو چک کن توشون ببین حشره میبینی

ن ندارن یه سری برنجام داشتن ک مادرشوهرم بهم داد تا اوردم خونه بسته بندی کردم زنجبیل انداختم توشون گذاشتم فریزر

ریشه شونو پیدا کن ببین از تو دیوار یا زمین یا دسشویی یا جای برنج یا زیر سینک ببین از کجا میان اونجا حشره کش بزن 

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

راستی این حشره های تو برنج چجوری میرن از اول تو برنجی ک میخری هستن یا میان تو برنج؟؟؟

ن ندارن یه سری برنجام داشتن ک مادرشوهرم بهم داد تا اوردم خونه بسته بندی کردم زنجبیل انداختم توشون گذ ...

ممکنه از همون موقع افتادع باشن تو خونت.چیزی گز سم نمیتونه از بینشون ببره

🥰🤱🏻
خیلی زیادن؟ اگه کمن میرن نگران نباش اشغالاتو زود بریز دور چیز شیرین و کثیف و میوه و پوست و اشغالای ت ...

ن روزی یکی دوتا می بینم این یکی پیشرفت کرده اومده بود رو اپن.آشغالا رو هرشب میبره شوهرم.خونه هم تند تند تمیز میکنم سر وروجکم روزی چند بار جارو میکنم دستمال میکشم کف خونه رو سرامیکه اخه...تند تند جارو میکنم همه جارو هیچ جا نمیذارم کثیف بمونه وسواس دارم😂

راستی این حشره های تو برنج چجوری میرن از اول تو برنجی ک میخری هستن یا میان تو برنج؟؟؟

ن بعدا میان فکرکنم بخاطر گرم بودن باشه...من تا می بینم یا میذارم تو سینی یا آبکش تو آفتاب یا زنجبیل میندازم تو بسته بندی هایی ک کردم میذارم فریزر میمیرن یه دور میشورم میذارم خشک شه...

ریشه شونو پیدا کن ببین از تو دیوار یا زمین یا دسشویی یا جای برنج یا زیر سینک ببین از کجا میان اونجا ...

تازه اسباب کشی کردم باوسیله ها اومدن کارتونا ک باز میکردم توشون پر بود مرده بودن😣