2777
2789
عنوان

یه سوال بی ربط ولی لطفا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 19 پست
تازه اسباب کشی کردم باوسیله ها اومدن کارتونا ک باز میکردم توشون پر بود مرده بودن😣

من یه جونور ک می بینما همش فکرمیکنم جونوره ک داره از سرو کولم میره بالا..الان نگا کردم هیچی رو پام نیست ولی انگار یه چیز وول میخوره رو پام😣خدایا چکارکنم😢

من یه جونور ک می بینما همش فکرمیکنم جونوره ک داره از سرو کولم میره بالا..الان نگا کردم هیچی رو پام ن ...

دقیقا...منم شمال زندگی میکردم اتاق منو شوهرم سوسک افتاده بود فک کن هرشب سوسک داشتیم😂😂😂😂 الان راحت شدیم

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا...منم شمال زندگی میکردم اتاق منو شوهرم سوسک افتاده بود فک کن هرشب سوسک داشتیم😂😂😂😂 الان راح ...

خوش بحالتون...منم تو خونه قبلی همه چی دیدم حتی تو جا موقع خواب هزار پا میومد رو بدنم ب خیالم راحت شدم این سوسک ریزا رو نمیدونم کجای دلم بذارم😣😂