2777
2789
عنوان

کیا ناراحت میشن شوهر شون ب کسی حتی خانوادش توجه و محبت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 45 پست
من خودم به همسرم خیلی وابستم ولی وقتی در کنار خانوادشه یا پیشه برادرشه حس بدی ندارم واقعا چون ۹۰ درص ...

شوهرم کم حرفه زیاد حرف نمیزنیم محبت گاهی بهم میکنه

پدر مادرش ۵ ساعت درهفته

ولی مامانشو بوس و بغل میکنه ناراحت میشم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا سرکار رفتن یا خرید یا رستوران رفتن با شماست یا خانوادش؟ شب ها همیشه کنار شما میخوابه بیشترین تماسش مسلما با شماست... البته همسرتم میتونه کمک کنه تو این موضوع ی جوری ثابت کنه که تمام وقتش برای توعه به قول خودمون اصله کاری تو هستی...(مشاوره دوتایی برید مشاور بهش میگه چیکار کنه)

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
شوهرم کم حرفه زیاد حرف نمیزنیم محبت گاهی بهم میکنه پدر مادرش ۵ ساعت درهفته ولی مامانشو بوس و بغل م ...

خب دیگه ۵ ساعت ؟؟؟ خیلی کمه واقعا... بوس و بغل حسای متفاوتی دارن... تصور کن که مادری هستی که پسرتو چند ساعتی تو هفته می بینی دوس داری بوسش کنی مثل زمانی که بچه بود و بغلش کنی... یا فرزند هم همین حسو داره به مادرش... خوشحالم هستی که پسرت اکثرا با زنشه و باهمدیگه خوشن...

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

هیچوقت هیچوقت جدا نخوابید تو دعوا ها کنار هم خوابیدن باعث آشتی میشه

خب دیگه ۵ ساعت ؟؟؟ خیلی کمه واقعا... بوس و بغل حسای متفاوتی دارن... تصور کن که مادری هستی که پسرتو چ ...

از وقتی عروسی کردیم کمتر ب خانوادم محبت میکنم چون خودم این انتظار و از شوهرم دارم😭

از وقتی عروسی کردیم کمتر ب خانوادم محبت میکنم چون خودم این انتظار و از شوهرم دارم😭

راه حلش همینه اگه میخوای برات طبیعی بشه و زندگیت بهتر بشه حتماااا ارتباط قبل رو با خانوادت داشته باش ن مثل زمان مجردی اندازه طبیعیش... زنگ بزن برو بیا... دیگه زنگو حتما بزن خونشون برو دعوت کن... مادرتو بوس کن  بغل کن برید بیرون... یا هرچی که در توانته... حتی ممکنه این باعث بشه همسرت بخواد وقت بیشتری رو با تو بگذرونه 

به نطر من مرد یا زنی که بعد ازدواج محبتشو از پدر و مادرش دریغ کنه قابلیت اینو داره محبت رو حتی از شریک زندگیش و همسرشم بعد یه مدت دریغ کنه

چون وقتی میتونه به این راحتی از پدر و مادری که بزرگش کردن به خاطر همسرش دل بکنه و جایگاه هارو تشخیص نده بعدا هم نمیتونه جایگاه بچه و همسر و دوست رو تو زندگیش درست تایین کنه و به هر کدوم محبت خاص خودشونو داشته باشه

مادر جای خودشو داره همسر جای خودش بچه جای خودش دوستم جای خودش

به نطرم این مدل فکر و کار شما عیر طبیعیه و حتما برو مشاوره

هم خودتو اذیت میکنی هم همسرتو هم فرصت بعل کردن و محبت به مادر و پدرتو تا وقتی زنده هستن از خودت دریع میکنی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
به نطر من مرد یا زنی که بعد ازدواج محبتشو از پدر و مادرش دریغ کنه قابلیت اینو داره محبت رو حتی از شر ...

عزیزم میدونم اینارو دست خودم نیس وگرنه همه رو قبول دارم

خب من دوس دارم من عشق اول و آخر شوهرم باشم

عزیزم میدونم اینارو دست خودم نیس وگرنه همه رو قبول دارم خب من دوس دارم من عشق اول و آخر شوهرم باشم

مادرشو بعل کنه از عشقش به تو کم نمیشه این فقط دونستنش کافی نیس روانکاو باید کاری کنه اینو عملی متوجه بشی تا اذیت نشی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت