2777
2789
عنوان

بخدا خسته شدم از زندگی

12921 بازدید | 17 پست

با پونردع سال سن شبیه پیرزنان شدم موهام سفید شده چن تارش تو این سن مادرم دنبال شوهر دادنمه (تاپیک های قبلی و بخونید)همش اذیتم می‌کنه انگار نون خور اضافی ام بخدا تمام کارامو زیر نظر داره تو اینستا سیزده تا فالوور بیشتر ندارم که همشون دخترخاله هامن با یه دختر عمم  میگه چرا عکستو گذاشتی آخه کی عکس منو پخش می‌کنه آخه انقد کمبود محبت داشتم رفتم سمت پسرا بهم محبت کنن از اونا هم چیزی عایدم نشد پشیمون شدم 

همش گیر میده تنها کاری نمیکنه گوشیمو چک نمیکنه چون جرعتشو ندارع پدرشو در میارم 

خودش زن خوبی نیس یادمه کلاس پنجم بودم می‌رفت با همسایمون که مجرد بود دوس پسر بازی بخدا دروغ نمی‌گم بابام خیلی خیلی فرشتس با اینکه بهم محبت نمیکنه اما خیلی عاشقشم من چه رفتاری داشته باشم باعاش؟خیلی کارها باهام کرده بگم شما حق رو به من میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچکس نمیتونه کسیو مجبور به کاري بكنه!

با ١٥ سال سن شما الان بايد فكر و ذكرتون درس باشه و تمام !

به اين چیزای زود گذر حتي نبايد فكرم كرد

چطور میتوني انقدر نااميد باشي

درستو خوب بخون ۴ سال دیگه بری دانشگاه ی جای دور راحت شی..

تا وقتی ک از نظر خودت آمادگی ازدواج نداشتی اصلااا قبول نکنی تحت هر شرایطی ک بودی...

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
درستو خوب بخون 

میخونم 

مشکل مغزی دارم درس رو که هیچ اسممو بعضی موقع ها یادم می‌ره بخدا دیشب یه رمز ساده الگو گذاشته بود جلوم صدبار باز کرد یاد نگرفتم داد کشید گف چرا یاد نمی‌گیری بخدا دست من نیس مگه من می‌خوام یاد نگیرم

میخونم  مشکل مغزی دارم درس رو که هیچ اسممو بعضی موقع ها یادم می‌ره بخدا دیشب یه رمز ساده الگو ...

نه بابا تلقين نكن چرا بايد ياد نگيري فقط تمركز نداري

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم هیچکس نمیتونه کسیو مجبور به کاري بكنه! با ١٥ سال سن شما الان بايد فكر و ذكرتون درس باشه و تما ...

باورت نمیشه منو به جلسه برد روان پزشک یه عالمه قرص داد خواب اور بود چون زیاد می‌خوابیدم نزاشت بخورم اونا رو می‌خوردم کم تر عصبانی میشدم

تمرکز هم دارم دروز کلاس مجازی داشتیم معلم گفت هرچی فهمیدین بگید اما واقعا هیچی متوجه نشدم 

فكرت درگيره مشاوره برو عزيزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️