2777
2789
عنوان

جفت گیری

2335 بازدید | 7 پست

چرااین گربه ها موقه جفتگیری اینقدر جیغ میکشن یک هفتس ۲نصفه شب به بعد میان روی پشت بوم ما واینقدر جیغ نیکشن اعصابمو خورد کردن تو رو خدا بگید چیکارشون کنم همش میگم نکنه جن باشن اخه چراهمش رو پشت بوم ما میان

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گربه ها خاردارن برا همین جیغ میکشن دهن سرویسا😂

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
من تو یه مستند دیدم که گربه سانهای نر آلتشون تیغ تیغیه اصطلاحن خار داره ماده موقع نزدیکی دردش میاد

اخی چرا اخه .اخه قبلش وایمیسن روبه روهم اینقدر جیغ میکشن بعد یهو میپرن روهم اونموقه دیگع ارومن 

از کجا میدونی جفت گیری میکنن

اخه یه بار رفتم ببینم چه مرگشونه دیدم اول روبه رو هم وایسادن جیغ کشیدن بعد پریدن روهم اخه این دیگه جه صیغه ایا تو که میخوای بدی دزگه جیغ زدنت چیه