الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه والاااا. همسرم مهندس پروازه یه ۲۰ سالی سابقه کار داره. این حرفا چیه دور از جون همه شون اگه اینجوری بود کادر پرواز همه سرطانی میشدن. هر روز چندین ساعت تو رفت و برگشت هستن
فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
جدی بخاطر این از هواپیما وحشت داری؟ ولش کن فدات شم. ممکنه ادم ماشین هم سوار شه و تصادف کنه، ممکنه قطار سوار شه و از ریل خارج شه، ممکنه کشتی سوار شه و غرق بشه،... بخاطر احتمالات به خودت استرس نده.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
هیچ جای دنیا علم اونقدر پیشرفت نکرده بتونن یه علت مشخص وقتی که فرد مبتلا شد پیدا کنن بگن حتما بخاطر فلان چیز بوده اینجا راحت میگن اونم پرواز با هواپیماااا
فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
هيچي عزيزم فكر نكنم بدونن ميخوام پسرم رو تنهايي بفرستم سفرداخلي حدود يكساعته با همين بليط يوام نميد ...
عزیزم من بخاطر کارم سفر زیاد میرم و بچه های تنها هم همیشه دیدم حواسشون هست ولی خود بچه هم باید دست و پا دار باشه انشالله که بسلامت بره وبه مقصد برسه 🌹❤️