2777
2789
عنوان

سفر هوایی

132 بازدید | 15 پست

سلام خانوما،یه سوال دارم که درست و غلطش رو نمیدونم

شما تا حالا شنیدین که سفر با هواپیما ،میتونه باعث دور از جون همگی ،باعث بیداری سرطان خفته توی بدن بشه ؟؟؟؟!!!

من از وقتی شنیدم،از هواپیما وحشت دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والاااا. همسرم مهندس پروازه یه ۲۰ سالی سابقه کار داره. این حرفا چیه دور از جون همه شون اگه اینجوری بود کادر پرواز همه سرطانی میشد‌ن. هر روز چندین ساعت تو رفت و برگشت هستن

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

جدی بخاطر این از هواپیما وحشت داری؟ ولش کن فدات شم. ممکنه ادم ماشین هم سوار شه و تصادف کنه، ممکنه قطار سوار شه و از ریل خارج شه، ممکنه کشتی سوار شه و غرق بشه،... بخاطر احتمالات به خودت استرس نده.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
نه خانم این چه حرفیه  پس اشخاصی مثل همسر من که بیشتر اوقاتشون رو توی هواپیما میگذرونن باید همگی ...

همسرتون چکاره هستن؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

منم همین فکر رو کردم.

میگن اگه بدنت مستعد باشه ،یا به صورت خفته باشه که شاید هیچوقت بروز نکنه ،هواپیما باعث میشه ،خودشو نشون بده !!!!!

منم موندم والا که این چه حرفیه 

دختر داییم میگفت یکی از دوستاش مبتلا شده ،دکتر گفته سفر با هواپیما !!!!

نه خانم این چه حرفیه  پس اشخاصی مثل همسر من که بیشتر اوقاتشون رو توی هواپیما میگذرونن باید همگی ...

سلام عزيزم شما همسرتون خلبان يا مهماندار هستن؟ يه سوال دارم در مورد بليط يوام؟

هیچ جای دنیا علم اونقدر پیشرفت نکرده بتونن یه علت مشخص وقتی که فرد مبتلا شد پیدا کنن بگن حتما بخاطر فلان چیز بوده اینجا راحت میگن اونم پرواز با هواپیماااا

عزیزم من همسرم خلبان هستن البته ایرلاین داخلی نیستن ولی بفرمایید 

هيچي عزيزم فكر نكنم بدونن

ميخوام پسرم رو تنهايي بفرستم سفرداخلي حدود يكساعته با همين بليط يوام نميدونم واقعا چطوريه يعني حواسشون هست بهش☹️

هيچي عزيزم فكر نكنم بدونن ميخوام پسرم رو تنهايي بفرستم سفرداخلي حدود يكساعته با همين بليط يوام نميد ...

عزیزم من بخاطر کارم سفر زیاد میرم و بچه های تنها هم همیشه  دیدم حواسشون هست ولی خود بچه هم باید دست و پا دار باشه انشالله که بسلامت بره و‌به مقصد برسه 🌹❤️

عزیزم من بخاطر کارم سفر زیاد میرم و بچه های تنها هم همیشه  دیدم حواسشون هست ولی خود بچه هم باید ...

مرسي كه جواب دادي پسرم ٦ سالشه ولي خب هم جثه ش درشته هم خيلي سر و زبون داره ولي همش نگرانم اگر خدايي نكرده طوريش بشه 😰

هیچ جای دنیا علم اونقدر پیشرفت نکرده بتونن یه علت مشخص وقتی که فرد مبتلا شد پیدا کنن بگن حتما بخاطر ...

ممنون.خدا کنه همینطور باشه 

من نمیدونم این چه حرف بی ربطی بوده به گوش من رسیده .