2777
2789
عنوان

کمممممکککککک

145 بازدید | 11 پست

بچه ها من ی مدته خیلییی عصبی شدم همش داد میکشم دعوا میکنم تو سر خودم میرنم😭😑چیکار کنم صبر و تحملم ژیاد شه اروم شم من اصلاااا اینجوری نبودم واقعا دیگ دارم روانی میشم لطفا کمکم کنید

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چون منم دقیقا همین مشکلو دارم😕

حس میکنم دیگ دارم همه چیه زندگیمم خراب میکنم با این اخلاق گندم😭

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
والا منم اينجور بودم  قرص سيتالوپرام و ولبان دكتر بهم داد  خيلي ادم شدم

بدون نسخه پزشکم میشه خرید؟مصرفش چجوریه؟

اثرات کرونا و تو خونه موندنه

واقعا ديگه خستم 

احساس ميكنم نميكشم

هر روز ميگم ديگه نميتونم ادامه بدم بايد برم سفر ولي نميتونم 

واقعا از ديدن چهره هاي با ماسك خسته شدم 

از بوي الكل ديگه حالم بهم ميخوره 

كاش تمام شه اين دوران 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
بدون نسخه پزشکم میشه خرید؟مصرفش چجوریه؟

نه عزيزم اصلا بدون نسخه مصرف نكن 

شايد اين داروها واس شما مناسب نباشه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
واقعا ديگه خستم  احساس ميكنم نميكشم هر روز ميگم ديگه نميتونم ادامه بدم بايد برم سفر ولي نميتو ...

آره واقعا درکت میکنم عزیزم منم ب خاطر پسرم میترسم بیرون برم همش خونه ام یعنی هیچ وقت فکرش رو نمیکردم ی بازار گردی برام بشه آرزو