2777
2789
خیلی راه داره.لباس زیرتو زود به زود عوض کن.شوینده عطری مصرف نکن لباس زیر نخی بپوش بعد از دستشویی خ ...

باور کن همه اینکارارو میکنم ولی اکثر اوقات عفونت میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص جوشان یعنی؟

هم جوشان هست ، هم جویدنی و هم از اینایی که قورت میدیم ، 

هر کدوم بگیرید خوبه ، اگه دوز ۵۰۰ دارن روزی دوتا صبح و بعدازظهر بخورید 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
واقعا تاثیر داره؟

صد در صد. من اصلا نمیپوشم مگه وقتایی که بخوام برم بیرون یا برای مثال دامنی ماکسی چیزی بپوشم. به هر کی گفتم نتیجه گرفته. شورت اصلا نمیزاره واژن هوا بخوره

ب هیچ وجه بدون‌لباس زیر نباشید...بزرگترین اشتباهه...خود لباس زیر یک محافظ برای بدنه ک از برخورد هر لباسی ک با هرشوینده ای شسته شده یا دیگر عوامل محیط،مصون باشه...

اول اینکه عفونت باید درمان بشه...حتما به یک ماما یا متخصص زنان مراجعه کنید...داروهاتون رویک هفته مصرف کنید تا کاملا خوب شید...لباس زیر فقط با صابون لباسشویی شسته بشه...در آفتاب یا با اتو ضدعفونی شه...بدنتون رو فقط با شامپو بچه بشورید چون "پ هاش" شامپو بچه مناسبه اون محل هستش...مرتب سشوار ملایم بگیرید ک رطوبت اضافی از بین بره...دستمال رو فقط ب حالت لمس ب خودتون بزنید نه اینکه بکشید...در زمان قاعدگی بهداشت روخیلی رعایت کنید...و مرتب شِیو کنید

تاپیک نزدن عیب نیست، واسه چیزای بیخود تاپیک زدن عیبه...
صد در صد. من اصلا نمیپوشم مگه وقتایی که بخوام برم بیرون یا برای مثال دامنی ماکسی چیزی بپوشم. به هر ک ...

خیر دوست عزیز...شما وقتی لباس زیر میپوشی متوجه ترشحات یا دور از جونتون عفونت میشید...وقتی نمیپوشید این ترشحات ب همه ی لباسها یا رختخواب و جاهایی ک نشست و برخاست دارید قطعا برخورد میکنه...هرچند که خودتون متوجه نشید..و چون این ترشحات منتشر میشن و شما متوجه نمیشین به نظرتون میاد ک دیگه ترشح یا عفونت ندارید...

لباس زیر واقعا ضروریه...هم برای پیش گیری از ورود آلودگی ب بدن...هم برای پیش گیری از انتشار تراوشات ب فضای بیرون

تاپیک نزدن عیب نیست، واسه چیزای بیخود تاپیک زدن عیبه...