2777
2789
عنوان

شهید مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 54 پست
عزیزم حتما مزار یادبود ایشون تو بهشت زهرا رو برو .اصلا یه جور عجیبی دلت آروم میشه . نزدیک مزار پسرخا ...

تو این یه سالی که ایشونو شناختم تا حالا قسمت نشده‌.خیلی دوس دارم ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شهیدهای گمنام عجیب بین ما و خدا واسطه میشن. شهید هادی هم که گمنام هستند .الهی به حق آبروی این ...

مرسی مامان قندی خدا عزیزاتو نگه داره برات

انشالله که خدا نیم نگاهی به هممون بندازه

منم هر پنجشنبه میرم سرمزار شهید مدافع حرم مجید قربانخانی واقعا این سعادتو دارم که مزارش بهم نزدیکه و هروقت دلم میگیره میرم اونجا

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏
منم هر پنجشنبه میرم سرمزار شهید مدافع حرم مجید قربانخانی واقعا این سعادتو دارم که مزارش بهم نزدیکه و ...

التماس دعا عزیزم .ما که دوریم دسترسی نداریم شما که توفیق داری برای ما دعا کن

من خودم ادم مذهبی ایی نیستم خیلی کارنامم سیاهه واقعا شرمندم انشالله که بتونیم رو سفیدشون کنیم

همین که شما اعتراف می کنید خودش کار خیلی بزرگیه،من مطمئن هستم دلتون پاکه 

مامان مهربونم الهی که خدا پسر گلتو شفا بده ختم جواد الئمه بگیرید به واسطه امام بخشندمون شفا میگیره ...

زیارت عاشورا،دعای توسل ختم قران،دعای معراج صلوات همه رو میخونم به امید معجزه ی خدا ی محمد