2777
2789
عنوان

شهید مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 54 پست
الهی به حق امام رضا هیچوقت ناامید نشی ترس برای چی؟تا خدا هست چرا بترسیم؟منتظریم فردا تاپیک حاجت روا ...

قربون اسم امام رضا ازش خواستم کمکم کنه 💔میدونم کمکم میکنه چون خیلی باهاش حرف زدم خیلی

قربون قلب مهربونت،انشاللههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شهدا انسان های خاصی  هستن که ما قدرشون را باید بدونیم.من که وقتی دلم تنگ میشه دلم رو میبر ...

دوس دارم همیشه به مادرشون هم صلوات هدیه کنم.مطمئنا زودتر جواب میگیرم

من اسفند پارسال یه حاجت از شهید ابراهیم خواستم خداروشکر ۵ فروردین حاجتمو گرفتم .

واقعا شهید ابراهیم هادی عالین حتما کتاب سلام برابراهیم 1و2 روبخونین محال ممکنه که کسی این کتاب رو بخونه وتغییر نکنه التماس دعا

منم به شهید مسعود دارابی ارادت خاصی دارم کل زندگیم یه معجرست توسط این شهید عزیز 

و کامل نشون داره مهربونیشو...بزرگیشو

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
عزیزم از خدا میخام ب حرمت خود شهید هادی هرچی ک برات بهتره بهت بده و حال دلت خوب باشه♥️

قربونت برم.واقعا این چند روز خیلی محتاج دعا هستم.خیلی دلم شکسته برای دل شکستم دعا کن

عزیزم حتما مزار یادبود ایشون تو بهشت زهرا رو برو .اصلا یه جور عجیبی دلت آروم میشه . نزدیک مزار پسرخاله ی همسرمه که ایشونم شهید شدند . واقعا یه تیکه از بهشته 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  
دخترا چه دعایی براشون بکنم که پیش خداضمانت کنه دخترم شفاء پیداکنه😔

صلوات زیارت عاشورا حدیث کسا فرقی نداره

دلم لرزید الهی که خدا به واسطه ی شهید مهربونمون بهت نظر کنه.۲۰۰ تا صلوات به نیابت از دختر گلت برای شهید هادی میفرستم

انشالله که فرجی میشه

صبح میشه این شب/باز میشه این در غصه نخور

قربونت برم.واقعا این چند روز خیلی محتاج دعا هستم.خیلی دلم شکسته برای دل شکستم دعا کن

عزیزم شهیدهای گمنام عجیب بین ما و خدا واسطه میشن. شهید هادی هم که گمنام هستند .الهی به حق آبروی این شهید عزیز هرچه زودتر به حاجت دلت برسی 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده