2777
2789
عنوان

کیا تعبیر خواب بلدن ؟ واجبه 🙏

74 بازدید | 13 پست

دوستان من چند شب پیش خواب دیدم جایی هستم که یک آقایی ایستاده بودن و سرتا پا سبز پوشیده بودن ولی چهره ایشون معلوم نبود 

توی خواب با اینکه چهرشون معلوم نبود ولی انگار می شناختمش 

میدونستم که ایشون امام حسین هستن 

همش از کنارم رد میشدن و می فرمودند من پدرت هستم من پدرت هستم

بعد شکمم باد کرده بود انگار حامله باشم

به شکمم اشاره کردند جوری که متوجه شکمم بشم ولی من لباسمو دادم بالا و گفتم من باردار نیستم این پارچه هست

و یه پارچه سفید از زیر لباسم در آوردم و از خواب پریدم

( یه چیز دیگه اینکه من روزای اول محرم همسر بهم همش گفت چادر سرت کن و چادری شو . خیلی دوست داره چادر سرم کنم من آخرش گفتم تا خود امام حسین نیاد و بهم نگه منم سر نمیکنم ، از یه طرف دیگه برای بارداری اقدام کردم و هنوز جوابی نگرفتم این ماه یه روزایی یه وقت هایی کفر هم گفتم . نمی‌دونم امام حسین ازم ناراحته بخاطر کفرهایی که گفتم یا میخواد بگه چادر سرم کنم یا و چیز دیگه آیی هست)

لطفا هر کی تعبیر خواب بلده کمک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یه خواسته ای دارین که براش نذری کرده باشین؟؟؟اگه اینجوره حتما نذرو ادا کنید مشکلتون بوسیله یه اشنا حل میشه یا احتیاج به کمک یه اشنا دارید 🌷🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

من اگه چنین خوابی میدیدم اون پارچه علامت اینکه تا چادری نشم باردار نمیشم میدونستم چون پارچه شکل باردار شدن ربط دارن دیگه گفتی تا امام حسین نگه سرت نمیکنی دیگه اومد گفت 

من اگه چنین خوابی میدیدم اون پارچه علامت اینکه تا چادری نشم باردار نمیشم میدونستم چون پارچه شکل بارد ...

امام حسین توی خواب چیزی از چادر سر کردن به من نگفتن

فقط همش میگفتن من پدرتم من پدرتم

امام حسین توی خواب چیزی از چادر سر کردن به من نگفتن فقط همش میگفتن من پدرتم من پدرتم

میخوای دعوتت کنه ب کافه بعد اروم اروم بهت بگه 

نمیدونم چرا احساس میکنم ب دین اعتقادی نداری

ولی حرفات درست نیست 

ابهتی ک امام حسین داره هیشکی نداره کافیه فقط بهش اعتماد کنی

گفتی اقدام کردی برا بارداری ولی نشدی

من این ماه ت عاشورا از امام حسین خاستم ک خودش پناهم باشه و بهم کمک کنه ک شبای عاشورا زیارت عاشورا ب نیت امام حسین میخوندم و جواب هم گرفتی

میخوای دعوتت کنه ب کافه بعد اروم اروم بهت بگه  نمیدونم چرا احساس میکنم ب دین اعتقادی نداری ول ...

نمی‌دونم چی بگم والا 

خودم از یه طرف خیلی دوست دارم چادری بشم از یه طرف از برخوردهای اطرافیانم نگرانم 

خانواده خودم مذهبی هستن و همینطور همسرم

ولی خانواده درجه دو من اینطوری نیستن از خاله و عمو و عمه گرفته تا دوستام

در حدی که گاهی استغفرالله به خدا و پیامبر هم شک میکنند 

من اینجوری اصلا نیستم نماز میخونم حجابمو کامل دارم ولی چادر فقط ندارم

بله نذر کردم اگه حاجتمو بگیرم سال دیگه ادا کنم 

حاجتتو میگری فقط گفتم به کمک یه اشنا نیاز هست که کمی مسن هستن انشالا درست میشه امیدتون بخدا باشه 🙏🙏🙏🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤