2777
2789
عنوان

ذهن مريض ادما!

174 بازدید | 26 پست

من نزديك هفته ١٦ ام

شكمم اونقدي بزرگ نشده 

بيرون كه ميرم واسه راحتي دامن بيلر بلند با شوميزو جوراب ميپوشم امروز يكي از اشناها منو ديده ميگه شكمت برجستگيش از زير لباست معلومه يه چيز گشاد تر بپوش پرسيدم چرا گفت مرد نامحرم ميبينه گناهه!!!!

منم قاطي كردم گفتم اون مردي كه با شكم زن باردار تحريك ميشه مرد نيست بيمار جنسيه بايد درمان شه!!!

اونم پرو ميگه حداقل جوراب ضخيم بپوش!!! حالا بيلر تا مچ پامه!!!!!

مرنج و مرنجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مردها با شکم زن باردار تحریک می شدن دیگه خیانت کردنشون چیه یه سریا وقتی زنشون بارداره خیانت می کنن

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

حرفش کاملا اشتباهه اصلا ربطی به اسلام نداره (قبل از حمله به این موضوع دقت کنین کاربرای عزیز) 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

بیلر چیه

تازه وارد نیستم  بنا ب دلایلی  نشد که با کاربری قبلیم وارد بشم     .🤗 گلم اگه با نظرم مخالفی یا نمیتونی تحمل کنی کسی برخلاف تو نظر بده      این دیگه مشکله خودته