2777
2789
عنوان

علت هاي خون نرسيدن به جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 8283 بازدید | 69 پست
راحت نميچرخم اروم ميچرخم چند ثانيه طاق باز ميشم بعد ولي هيليييييي اذيت ميشم

منم حقيقتا بلند نميشم بشينم همينجورى ميچرخم ولى از امشب بلند ميشم 

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بچه دار شدن درماه باید چقدر کنار گذاشت؟؟ ما خیلی قرض و وام داریم

اگر شير مادرى باشه حدودا ٣٠٠ تومن فقط واسه ماى بيبى

و خداى نكرده اگر مريض شه بايد ببريد دكتر

لباس هم كه يكجا رو سيسمونى ميخريد

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
فقط ماه آخر وگرنه بقیش به شیرینی گذشت حتی دلم تنگ میشه. من بچما سپردم بخدا گفتم خداتو دادیش امانت بز ...

عزيزدلم خداروشكر سالم دنيا اومد دختره يا پسر

اگر شير مادرى باشه حدودا ٣٠٠ تومن فقط واسه ماى بيبى و خداى نكرده اگر مريض شه بايد ببريد دكتر ...

لعنت به خانواده شوهرم. بس که سر سیسمونی و جهاز اینقدر به ما فشار آوردن و میارن خدا ازشون نگذره اگر کم باشه میاد جلو در بابام اینا فقط فحش و آبروریزی میکنن