2777
2789
عنوان

❤نکات طلایی ، تجربه های رویا بانو ❤

37817 بازدید | 58 پست

هر کس منو بشناسه و تاپیک های منو خونده باشه بدون شک کاربر عزیز رویاجون رو  هم میشناسه @roya_am  

برای اینکه همه ی دوستان بتونن براحتی پیام هاشون رو پیدا کنند تصمیم گرفتم تاپیک جدید بزنم 

به نظرم همه باید این مطالب مفید رو بخونند 

در کنارش مطالعه و تحقیق کنند ، رو تک تک جمله ها تامل و تفکر داشته باشند 

تلاش کنید با فکر باز و دید وسیع به زندگی و خودتون نگاه کنید 

مهمترین موضوع 

رویا جون درخواست دوستی قبول نمیکنند 

چون وقتشون محدوده برای سایت اومدن و مشغله هاشون زیاد 

به همگی پیشنهاد میکنم تاپیک های رویا جون رو هم بخونید 

جواب خیلی از سوال هاتون رو میگیرید 

این تاپیک هدیه ای از طرف رویاجون ، گلبوته و همینطور همه ی افراد تاپیکم به شما عزیزان 

حتی به شماهایی که قراره سالها بعد این تاپیک رو مطالعه کنید و لذت ببرید ❤💚💛🧡💖💗💕💓

هر بار که این تاپیک رو خوندید برای سلامتی رویا جون و خانوادش دعا کنید که مثل یه خورشید زیبا به زندگی ما نی نی سایتی ها تابید ☀️☀️☀️

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂

کنترل عصبانیت موضوع این هفته تاپیک هست 

و منم قول میدم زیادتر بیام و کارها و نکته هایی قابل اجرا و ریز ریز تکنیکها رو براتون بگم 

تا بتوانید مثل من خیلی راحت کنترل کنید خودتونو

و قوی و با اقتدار جلوه بدین 

اول از خودم بگم که بدونید منم استثنا نیستم

هیچ فرقی با شماها ندارم 

قبلانا اون موقعها که عصر تلخ جاهلیتم بود 

بسیار دادبزن و جیغ و فریاد زیاد استفاده میکردم

حساس و زودرنج 

عصبی حتی با بچه 

همینجا جا داره از پسر بزرگم صادقانه عذر خواهی کنم بیچاره بچه اول بود و مصادف شده بود با رفتارهای غیر متعارف من و پدرش

اون موقع درست آخرین دعوا پر از داد من و پدرش بود 

پسرم چهار ساله 

متوجه نشدم چه زمانی رفته بود توی کمد دیواری 

فقط با صدای گریش متوجه شدم کجاست 

وقتی بهش گفتم بیا بغلم گفت کاش پدر مادری مثل شما نداشتم 

ازتون میترسم شما همش عصبانی هستین 😞

اون موقع جای حل مساله رفتم صورت مساله رو پاک کنم یعنی زندگی مشترکمون 

خیلی از شماها هم همین کار رو در مورد مشکلاتتون

میکنید 

مثلا جای اینکه روشی برای رفع عصبانیت شوهرتون و خودتون پیدا کنید 

مثلا دیگه باهاش نمیروید پارک که مبادا اونجا مشکل پیدا بشه یا خرید کردن 

مهمونی و یا بدتر از اون باهاش صحبت نمی کنید چون دعواتون میشه 

کنترل عصبانیت رو همه جا گفتن که بسیار خوبه 

باید اجرا بشه ولی نکته هایی داره که کمتر جایی گفته شده 

اول ذهنتونو آماده کنید 

عصبانیت رو مث شعله ای بدانید که توی وجودتون روشن میشه پس اولین جایی که میسوزه وجودتونه 

بهش فکر کنید

مدام تکرار کنید 

وقتی بهش ایمان اوردین که چقدر صدمه زننده هست اولین قدم رو برداشتین

مثال دوم اینکه عصبانیت یه گوی سنگی داااغ آتشین هست که اونو با دستتون برداشتین و قصد دارین 

اونو به سمت طرف مقابلتون پرتاب کنید 

چه اتفاقی می افته؟خوب اول دست خودتون  داغون میشه بهش فکر کنید و تجسم کنید تو این دو تا مثال که گفتم 

چه اتفاقی براتون می افته 

این خیلی مهمه برای اولین قدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیز ای دل 💖💖💖

ظهرتون بخیر 

نمیدونم چقدر پیام دیشب رو مجسم کردین و چه احساسی رو تجربه کردین ؟

ولی فقط یه نفر پیام گذاشته بود از احساسش

وقتی مضرات یه چیزی رو بدانید بیشتر راغب هستین که ترکش کنید 

حالا مرحله بعد

بعد از شناخت مضرات عصبانیت اینه که باهاش نجنگیم یعنی جلو شو نگیریم 

حالا شما گیج شدین مگه قرار نبود عصبانی نشیم باید بگم نه شما حق دارید عصبانی بشید ناراحت بشید این طبیعیه ولی جلو شو بگیری و بریزی تو خودت یه روزی 

یه جایی انفجار احساسهای بد براتون اتفاق می افته

و این بدتره 

پس الان چکار کنیم؟

اول نترسید وای الان عصبانی میشم دعوا میشه و...

بجاش بگین خوب الان قراره من عصبانی بشم چون مثلا شوهرم دیر کرده و یا به قولش عمل نکرده و ...

من ناراحتم ولی کنترل میکنم خودمو 

اومد با آرامش حرفمو میزنم ولی چون داد نزدم و به خودم آسیب نزدم به خودم جایزه میدم .چون تونستم درست صحبت کنم 

پس کنترل عصبانیت این نیست که تو خودت بریزی

اینه که به وقت مناسب

و جای مناسب حرفتو با لحن مناسب بزنی 

برای شروع بهتره اول شوهر و بچه ها رو صدا کنید

و ازشون کمک بخواهید 

چجوری؟خوب عزیزم شماها احتیاج دارین که کمک بیرونی هم بهتون بشه برای اول کار

مثلا به شوهرت بگو من از امروز بخاطر سلامت روان تو و خودم و بچمون (اول اسم شوهر رو بیارین باید مهم بودن شوهرتون و توی کلامتون نشون بدین)

قصد دارم عصبانی میشم خودمو کنترل کنم 

داد نزنم 

آرامش داشته باشم

با لحن درست صحبت کنم 

پس از شما کمک میخوام 

به شوهرتون بگین برای اینکه در برابر تو درست صحبت کنم کمکم کن و خودتم داد نزن و با لحن آروم صحبت کن .هر وقت آروم شدی بحث رو پیش بکش

اولای کار شاید از دستش در بره ولی تذکر بجای شما یادش میاره، و انجام میده 

وقتی شما خودتو موظف میکنید که به شوهرتون تذکر بدین این کمک میکنه خود تونم کنترل عصبانیت داشته باشید 

این روش به من خیلی کمک کرد 

یادتون میاد گاهی اوقات مدیر مدرسه بچه های بی نظم رو مامور بهداشت میکرد و ما تعجب میکردیم

این روش دقیقا همین نتیجه عالی رو در پی داره 

از امروز این مدل رو کار کنید

امیدوارم نتیجه خوبی کسب کنید 

ولی نکته مهم اینه که امکان داره چند هفته طول بکشه 

شایدم تو یه هفته جواب بگیرین 💖💖💖

موضوع این هفته;

چگونه در عین حفظ ظرافت زنانه ,اقتدار داشته باشیم 

چجور رفتار کنیم که بدون اینکه رئیس خونه به نظر بیایم در تمام تصمیم گیریها رکن اصلی رو داشته باشیم...

نوشته شده توسط: @roya_am  

مثلا الان در مورد اقتدار زن صحبت میکنیم ...اینکه از بس در مورد رفتار یه زن صحبت شده که چکار کنه شوهرش بتونه باهاش کنار بیاد و مورد توجه کامل شوهر باشه این مورد مهم یعنی اقتدار زنانه فراموش شده و  میشه گفت زیر ظرافت زنانه پنهان مونده ...و اتفاقا مورد مهمی هست چون یکی از پایه های موفقیت محسوب میشه ..

داشتن ظرافت زنانه هیچ منافاتی با داشتن اقتدار زنانه نداره و اتفاقا داشتن ناز و عشوه نوعی پیش بردن و حفظ اون اقتدار هست ...پس لطفا نگید اقتدار برای مرد هست ..درسته ولی زنانه هم داریم 

خوب لطفا از امروز نرید سراغ جابجا کردن مبل و یا انجام دادن کارهای مردانه برای ثابت کردن اقتدارتون

شما همچنان رفتار زنانه و ناز و..رو داشته باشید ولیییییی در مورد مسائلی که به درست بودنشون واقف هستید بخاطر رضایت شوهر و اطرافیان کوتاه نیاید ...اقتدار داد زدن و قلدری نیست ...حتما دیدین یا شنیدین که میگن طرف حرف میزنه من نه نمیتونم بگم یا طرف کاریزما داره و یا میگن طرف آدمو جذب میکنه حرفاش به دل میشینه ...و خیلی از ماها در برابر این افراد احساس ضعف میکنیم ولی بهتون بگم که همه شما به راحتی میتونید این گونه باشید خیلی راحت

نوشته شده توسط: @roya_am  

دستور عمل داشتن کاریزما و اقتدار زنانه :

اول باید به درستی و کاربردی اطلاعاتتون در مورد مسائل اطراف زندگیتون و کار شوهرتون رو زیاااااد کنید ولی شوهرتان ندونه و اصلا به رخش نکشید 

دوم وقتی اطلاعات زیاد شد بازده ذهنیتون بالا میره

و قوه حل و تحلیل مسایل رو پیدا میکنید حالا در حد پیشنهاد نظرتونو میگید و شوهر رو رها کنید دیگه تا خودش به انتها برسه یعنی به نتیجه نهایی که حالا به حرف شما گوش کرده و موفق شده یا نه گوش نداده و ضرر کرده ...شما اینجا نباید مسخره کنید یا مثلا بگید دیدی گفتم گوش ندادی و....

دیگه اگه کمک هم بخواد بهتون نمیگه 

باید با لبخند بگید اشکال نداره تجربه میشه برامون 

توجه کردید نگفتم برای تو ... گفتم برامون 🚩🚩

باید در انتخاب و گفتن کلمات دقت کنید تا طرف مقابلتون باهاتون کنار بیاد جای جبهه گرفتن 

و حالا اگه گوش کرد و موفق شد بازم اطلاعات و هوش برتر خودتونو به رخش نکشید ...بهش بگید آفرین بهت افتخار میکنم باعث شدی ما موفق بشیم ❤❤

شوهرتان بدون اینکه متوجه بشه کم کم کارها و تصمیماتشو بر پایه نظرات شما تنظیم میکنه چون اول اینکه طعم شیرین موفقیت رو چشیده و دوم علتش رو تلاش خودش میدونه چون شما اینجور وانمود کردین و سوم یه مشاور مجانی و در دسترس داره 👌👌

ولی نمیدونه که داره تسلیم اقتدار زنانه شما میشه 

میدونید این خصلت آدمهاست خیلی راحت و کم کم 

و بدون اینکه خودشون متوجه بشن میشه اونا رو به خودتون یا یه رفتار وابسته کرد 

اگه کاری ازتون خواستن سعی کنید به بهترین نحو مث یه منشی یا مشاور براش انجام بدید این یعنی اعتماد سازی اینم خیلی مهمه👌👌

حالا نحوه انجام یکی از کارهای خودمو میگم بهتون

من از وقتی تصمیم گرفتم که نقش و وجودمو تو زندگیم فراتر از یه همسر و مادر بکنم شروع کردم تو زمینه مورد نظر تحقیق و اطلاعات جمع کردن ...ولی هرگز نزاشتم شوهرم بدونه ...از خونه شروع کردم 

کنارش به بهانه پذیرایی می‌نشستم و میگفتم تا تو چایتو میخوری من بقیه قرارداد رو تایپ میکنم 

اینجوری از نوع قرارداد ها و موضوعاتشون باخبر میشدم ...یه نظرات کوچکی میدادم ولی گذرا 

یبار یه گزارشی بود از همکاری شرکت شوهرم با شرکت طرف ما و از طرفیم اگه به شوهرم میگفتم در اصل درایت و کار شوهرمو هدف قرار میدادم پس منتظر موندم 

تا فرصت مناسب... سه ماه بعد دوباره اون طرف اومد برای عقد قرار داد جدید... اینو حین کمک به شوهرم 

در تایپ کردن گزارش ها و قراردادها فهمیدم 

شوهرمو فرستادم، بخوابه و گفتم خودم تایپ رو تمام میکنم صبح ببرشون 

صبح مدارک آماده و شوهرم رفت منم از قبل گزارش اصلی رو نگه داشته بودم مثلا جا گذاشته تا دلیلی بشه من برم شرکت و میدونستم الانه که شوهرم زنگ بزنه و زد منم لباس پوشیده کلید بدست منتظر بودم و رفتم شرکت

اونجا بهش گفتم من متوجه یه چیزی شدم ببین شاید من اشتباه میکنم ...بهش گفتم و اونم همچین نگاهم کرد و گفت بد نمیگی ولی چجور ثابت کنم و یا طرف رو قانع کنم ..راهشو گفتم و فقط دو تا بند رو بایدتغییر بدیم بهم گفت رویا اینا تایپ شده نمیشه دست زد 

سرمو انداختم پایین گفتم من یه کاری کردم دو تا بند رو تغییر دادم با مظلومیت گفتم😁😁...اونم باز تعجب کرده بود و اون قرار داد رو گرفت و رفت یهو 

برگشت یه چشمک زد و گفت تو عشقی عشق ..یهو دلم راحت شد خیال کردم عصبانی میشه ...ببینید 

اینجا ریسک کردم گاهی لازمه اینجوری پیش بری 

طرف قرارداد اول طفره رفت ولی در نهایت رضایت داد و کارشون شروع شد ...و نتیجه عالی ...شوهرم وقتی خبرشو داد پریدم بغلش و بوسشم کردم و از هوش و زرنگیش تعریف کردم 🚩🚩🚩اینجا اصلا اسمی از خودم نیاوردم این اولین حرکت من بود ولی شوهرم چند روز بعد گفت که اگه تو نگفتی بودی متوجه این قضیه نمیشدم من بازم از خودم تعریف نکردم و فقط یه لبخند تحویلش دادم 

هنوزم هست ....انشالله فردا ادامه پیشرفت به سوی اقتدار رو با مثال  پیش رو میگیریم 

من تازه از بیرون اومدم خسته بودم ولی چون قول داده بودم و گلی جون هم اجازه دادن اولین پست رو گذاشتم 

به امید خدا نتیجه بگیریم من صبح هم میام 

لطفا پست یا پیام نا مربوط نزارید فقط سوالهاتون رو بزارید تا بقیه تجربه و...خودشونو بگن منم اومدم حتما جواب میدم 

خوب اونایی که  شوهرشون کارمند هست و یا شغلی دارن که نمیشه واردش شد و یا کمکی کرد

خوب فقط گوش دادن و مواردی که خود شوهر میاد میگه کافیه و تو همون موارد اطلاعات داشته باشید و یا گوش بدید و همدلی و همراهی کنید

🚩🚩حالا تو چه زمینه ای اطلاعات داشته باشیم؟

جواب این سوال در خونه شماست شوهرتان از چه چیزهایی حرف میزنه ؟چه مواردی رو بیان میکنه؟

از همون ها استفاده کنید ...در مورد همون ها اطلاعات کسب کنید

شوهرتان کارمند و ..هست و نمیشه ورود کرد تو کارش ولی میتونید توی بقیه امور خانه ورود کنید

و کم کم اونا رو دست بگیرید 

مثلا خرید ماشین و خونه و معاملات کوچک که در طول زندگی اتفاق میوفته 

دوستی گفتن شوهرم در حال ساخت خونه هست 

این عالیه در هر مرحله ای هست برو برای اون قسمت اطلاعات جمع کن و هر وقت بحث شد 

نظر بده 

توی نت خیلی موردهای خوب و کاملی هست 

باهاش برید خرید وسایل به بهانه کمک 

یا اینکه حوصله تون سر رفته و دوست داری بری بیرون اینجوری کنارش باش و کم کم خودتو وارد 

مسائل مختلف کنید 

اول حضور مداوم ...بعد نظر و کم کم دست گرفتن امور جاری 

اینا شاید زیاد طول بکشه ولی ارزشش رو داره 

براش وقت بزاری 👌👌❤❤

درود و روزتون پر از حرارت عشق و محبت و اتفاقات عالییییی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خوشگلا و ملکه ها دومین مورد در ایجاد اقتدار زنانه بر میگرده به شخصیت و منش و طرز فکر شما 

یعنی باید جنم داشتن اقتدار رو داشته باشید و اگه در وجودتون نباشه موفق نمی شوید 

اون نترس بودن و اهل ریسک بودن هست 

اینکه خواهان پیشرفت باشی 

تحملت رو زیاد کنی و در باطن قوی باشی و زود از کوره در نری 

مثلا من توانایی اینو دارم یه حرفی بزنم که همه خانواده مخالفش باشن و حتی متلک و اذیت کنن

ولی من خونسرد و آرام و مطمئن راهمو ادامه میدم و جواب من بهشون نتیجه عالی کارم هست 

بیشتر صحبت میکنم براتون 

ولی یه سوال دارم :

بنظرتون الان تو وجودتون چه چیزهایی دارید برای ایجاد اقتدار زنانه ؟

شخصیتتون چقدر تحمل ناملایمات رو داره ؟

لطفا جواب بدید به سوالها 🚩🚩🚩

برای خوندن سوال ها و پاسخ های رویا بانو میتونید تاپیک زیر رو مطالعه کنید 

❤ از صفحه ۲۴۰ به بعد ❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4489349/خانوم-خوشگلایی-که-حس-میکنن-زندگی-و-رابطشون-رو-به-سردی-رفته-بیان-اینجا?postId=155127348

درود دوستای گلم ❤❤❤...ممنونم که سوالم رو پاسخ دادید ..پست هاتونو خوندم با دقت تعدادی شناخت خودشون رو اشتباه متوجه شده بودن 

و چون عکسالعملشون با حس داشتن اون خصوصیت درونشان در تضاد بود ....ولی نکته قابل تامل در همه شما این بود که بعد از ازدواج خودتون رو فراموش کردید و زندگیتون رو بر اساس حس دیگران ساختین

و مهمترین شخص شوهرمون بوده 

شاید بگید خوب دوسش داریم تمام زندگیمون عشقمون هست خیلیا از جمله خودم اینجوری شدیم

علت تربیت خانواده بوده یعنی اینکه تو ذهن ما کردن 

دختر باید شوهر کنه و بعدم بچه و....

بخاطر همین وقتی تمام خودمونو میدیم به شوهر و زندگی بعد از مدتی کم میاریم یه جایی متوجه میشیم فراموش شدیم 

مادرم به من میگفت درس خوندنت آخرش به شوهر و بچه میرسه 

ولی من به دخترم میگم درس بخون تا در آینده به کسی وابسته نباشی اگه دوست داشتی ازدواج کنی 

اگه ازدواج کردی مستقل و خودساخته باشی عشق و زندگی خوب رو گدایی نکنی چون این موردها هستن که باید بیان دنبال تو 

بهش میگم تو با برادرت فرقی نداری تو هم باید قدرتمند بشی ...شما هم بچه هاتونو متفاوت با نوع بزرگ شدن خودتون تربیت کنید و اصلاحات بنیادی و ریشه ای انجام بدید 

و حتما یه هفته هم میزاریم که در این مورد هم بحث کنیم 🚩🚩

اگه اهل ریسک باشی باید تحمل حرف های ناامید کننده و متلک و مسخره کردن رو داشته باشی 

هر وقت این حرفا رو شنیدی و تلاشتو بیشتر کردی بجای ناراحت شدن و استپ شدن 

اون موقع میتونی بگی اهل ریسک هستم 

قبول شکست هم بهش اضافه کن 

خودتو تصور کن جلو کلی آدم که قبلا مانعت میشدن .... بهت خبر میدن با کلی ضرر شکست خوردی 

اگه حست بد و نا امیدی بود سرخورده ادامه ندادی

بدون اهل ریسک نیستی 

تحمل داشتن یعنی در برابر اون جمعیت با لبخند 

شکست رو بپذیری و باز اعلام کنی تجربم بیشتر شده و دوباره شروع میکنم 💪💪

دوستان این پست برای بقیه هم هست 

اینکه بیان کردم چقدر از حرف دیگران ناراحت میشید و توجه میکنید 

از قصد بود میدانید چرا ؟؟؟؟

چون این مورد پایینترین و بی اهمیت ترین عامل 

پیشرفت هست وقتی این مورد اذیتتون کنه 

اتفاقات و موانع بزرگ حتما شما رو از راهتان باز میدارد 

پس از همین نکته کوچک شروع کنید عجله نداریم ولی مداومت و حرکت آرام و همیشگی خواهیم داشت 😊💪💪

گریه نکردن یکی از موردهای مهم داشتن کاریزما و جذبه ظاهری هست 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

همون موردی که چند تا از دوستان ازش یاد کردن و من قول دادم کمکتون کنم که یاد بگیرید که چجور این حس رو بوجود بیارید در دیگران که شما رو فردی با قدرت و جذبه ببینن 

عزیزم گریه و حتی ظاهر غم زده و پشیمان اینا شما رو ضعیف و ناتوان جلوه میده در چشم دیگران 

گاهی تعدادی از اشخاص وقتی کسی رو در برابرشان اینجور ناتوان ببینن بیشتر تشر میزنن

و قدرت خرد کردن طرف رو پیدا میکنن 

در اطرافتون خیلی ریز بین باشید درسهای بزرگی می‌گیرید 

از دعواها 

از تجزیه تحلیل اختلاف دو نفر با هم 

چرا یکی موفق بود و دیگری کم آورد 

چیزها و اتفاقات بد همیشه بد نیستن 

من خیلی از نکته های ظریف زندگی رو از مسایل 

و اتفاقات بد یاد گرفتم

هر وقت خواستم گریه کنم  و ناتوان نشون بدم 

در تنهایی بوده 

سالهاست که نه شوهر و نه هیچ کس دیگه گریه منو ندید 

(البته شوهرم فقط چند قطره اشک رو دیده