2777
2789

یکی ازاقواممون بعدفوت خانمش رفت بایه دختر۵۰ساله ازدواج کرد و خانم ازش دودنگ خونه امضا گرفت و مهریه سکه وزطلای زیاد.ولی بعد ۳ماه زندگی رفت درخواست مهریه کرد وبرای خونه هم شکایت کرد حتی برای نفقه اقارو بازداشت کرد متاسفانه اقا هم پیش بینی نمیکرد ک این خانم اینجورباشه.هزینه وکیل گرفتنو نداره راهی نیست ک حداقل مهریه یاخونه رونده؟ خواهشن طرفداری الکی از این خانم نکنیدچون ن همه خانما خوب وسالمن ن همه اقایون

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

هیچ راهی نیست باید بده بهش چون امضا کرده 

منم وکیل نیستم اما تا حدودی میدونم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
هیچ راهی نیست باید بده بهش چون امضا کرده  منم وکیل نیستم اما تا حدودی میدونم

مهریه روهم کامل بایدبده؟ خونه نزده بنامش ولی نوشته گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه روهم کامل بایدبده؟ خونه نزده بنامش ولی نوشته گرفته

اره مهریه رو باید بده اگر نداره تقاضای اعسار بده قسطی میکنن

خونه هم چون ذکر شده باید بده

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اره مهریه رو باید بده اگر نداره تقاضای اعسار بده قسطی میکنن خونه هم چون ذکر شده باید بده

فقط ی خونه داره. ممنونم ازراهنماییتون

بهرحال مهریه ایه که تعیین کردن و باید پرداخت بشه وکیل هم بگیره فرقی نداره مگر اینکه خودشون سر یه مبل ...

اهل توافق نیست میگه کامل میخوان ولی وقتی نداره چکاربایدبکنه؟

نهایت این که مرد طلاقش نمیده برا اینکه اذیتش کنه  دادگاه هم قسط بندی میکنه مهریه رو

تاکی میتونه طلاقش نده واینکه نفقه تاکی تعلق میگیره