2777
2789

از سال ۹۳ نی نی سایت رو دنبال میکردم ، نمیتونستم عصو شم و فقط با حرص میخوندم درست همون روزها آی وی اف من منفی شد و ....داستان زندگیم خیلی غم داره ولی الان به جاهای خوبش رسیده ، برام دعا کنید تو همین حال خوبم بمونه

منم لایک‌کنین

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

گفتم که تازه واردم و طول میکشه یاد بگیرم چی به چیه؛ سال ۸۳ فرزندم متولد شد و من اصلا به فکر بعدی نبودم چون مستلجر بودیم و همسرم اصلا نمیخاست تو اون حالت دوباره بچه دار بشیم و اینکه خیلی دوست داشتیم اگه باردار شدم جنسمون به اصطلاح جور بشه و پسر بشه سال ۹۰ بلاخره خونه دار شدیم و فکر بچه دوم افتاد تو سرمون

درست همون سال بعد از دوبار اقدام دفعه دوم باردار شدم سال ۹۰ بود من اصلا درباره تعیین جنسیت و روشهای مختلف بارداری با ای وی اف و ای یو ای آشنا نبودم ولی ته دلم میگفت این یکی پسره ، براش نخ کاموا آبی خریدم و دمپایی حمام سرمه ای و هر چی که به پسر ونه میخورد جالب اینجا بود نه ویار داشتم نه سنگین بودم برعکس اولین فرزندم و این حجت رو بر من تموم کرد که حتما پسره تا اینکه ماه چهرم شد ومن رفتم سونو دخترم همراهم بود دکتر همین که گذاشت رو شکمم گفت خب این قلبش اینم فلان جنسشم که دختره من همون جا وا رفتم احساس کردم حالم خوب نیس امیدوارم کسانی که الان دارن میخونن شروع نکنن به توهین کردن و جبهه گرفتن

خلاصه اینکه با کلی ناراحتی اومدم خونه همسرم از محل کارش زنگ زده بود چون بش گفته بودم وقت سونو دارم منم با گریه بش گفتم ؛ تا اخر ماه نهم هر کی که خودش درگیر بود یه جوری دل منو بدر اوردن با حرفا و تیکه هاشون چون فکر میکردن تحت نظر بودم خلاصه اینکه دخترم بعد نه ماه بدنیا اومد ؛ در همون گیر دار یه دوست دوران دانشگاهم بهم گفت اگه پسر دوس داشتی چرا دکتر تغذیه برا رژیم پسر شدنش نگرفتی؟؟ گفتم اعتقادی نداشتم ولی اون بمن گفت که زن داداشش با همین روش پسر دارشده منم گذاشتم یک سالگی دخترم که تموم شد رفتم دکتر رژیم 

بالای صفحه همونجا که عکس پروفایلت هست بزن روش یه کادرمیاد نوشته نی نی سایت من اونو بزن یه صفحه بازمیشه اونجا هم با تیتر درشت نوشته نی نی سایت من و سه تا خط کوچولو جفتشه اون خطو بزن یه کادر میاد نوشته اطلاعات کاربری بعد اونو بزن پایین صفحه نوشته درج وضعیت اونجا میتونی تیکرتو بزنی

انقدر امیدوار بودم که میشه، مطب دکتر تو خیابان مجیدیه بود یه مطب الکی شلوغ با کلی مریض جلسات رو مرتب میرفتم روز اول رژیم غذایی که چی باید خورد و چی نخورد بعده ۶ ماه اکثر کسایی که اونجا اومده بودن و حامله بودن مثلا یه پسر داشتن و دومی هم پسر شده بود یا اولی دختر  و دومی هم دختر خلاصه با اشک و اه بیرون میومدن آخه مطب دکتر خودش سونو داشت اون روز رفتم تو مطب رک و پوست کنده به دکتر گفتم اقای دکتر من بچه سوممه جای ریسک ندارما ؛ اینا که هیچ کدوم جواب نگرفتن؟؟ دکترم برگشت گفت صد در صد میخای بشه برو ای وی اف کن من که روز اول گفتم صد در صد نیس روشم