2777
2789
عنوان

لیست رد

436 بازدید | 64 پست

سلام دوستان،یه سوال یکی از دوستام شمارمو گزاشته تو لیست رد،سوالمواینه ک پیامایی که دادم رفته براش بعد اینک کدی چیزی هس بفهمم منو از لیست رد برداشته یانه

بهش زنگ بزن اگ بوق خورد ینی ورت داشته

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامات میره براش البته اگر بلد باشه بره تو بلک لیست

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

آره پیامات رفته ولی هر وقت بره پیام‌های لیست ردشو نگاه کنه پیام‌های تورو میبینه وگرنه نمی‌فهمه پیام دادی

نه اگرم تورو برداره تو نمیفهمی فقط باید بهش زنگ بزنی تا بفهمی 

میری توی بلاکا پیاماتو میخونه،منم همین کارو میکنم😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

درضمن کسی ک بلاکت کرده،ینی مزاحمشی،محلش نده دیگه

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘