2777
2789
عنوان

عمل زیبایی لابیاپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 44 پست
ممنون از راهنماییاتون اما برام خیلی مهمه که حس جنسیم کم نشه  چون همسرم کلا مخالفه خودم اما دوسد ...

خاتوني برو توي اون پيج هيلي وحشتناكه عملش ريسك بزرگيه بعضها تا ٨ماه نتونسن رابطه داشته باشن چون دردش وحشتناكه

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر عزیزم 

عزیزم اینا تازه عمل کرده بودن هر عملی یه درد و سوزش باید داشته باشه جای حساسی هست تا سه هفته نباید رابطه داشته باشن تا یک ماه طول میکشه که آدم واسش عادی بشه همچین چیزی ولی دردش واقعا قابل تحمل هس چیزی نیست که نشه تحمل کرد و یک ماه فقط باید به خودت فرصت بدی تا عادی بشه واست من خودم تا یک ماه دست که میزدم بهش یهو شوکه میشدم بعد یادم میومد که عمل کردم همش پریده 😄

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

متخصص که معلومه دیگه پیش متخصص زیبایی زنان باید بری که اکثر متخصصان زنان زایمان هم انجام میدن لابیاپلاستی

من خواهرم انجام داده خیلی راضیه پیش دکتر آزاده مهدیان هم رفته

مطبشون تو خیابون آیت الله کاشانی سمت آریاشهره