2777
2789
عنوان

بچه

90 بازدید | 5 پست

هفته ۲۲ام بارداریمه هیچ مهری به بچه توشکمم‌ندارم باید چیکارکنم؟ طبیعیه همچین چیزی؟

هفته های اول وقتی بهش فک میکردم دوسش داشتم و ذوق داشتم اما الان چون بخاطرش یه سری محدودیت ها واسم ایجاد شده ازش‌بدم اومده؟ 

برای کسی پیش اومده همچین‌چیزی؟

چیکاربابد بکنم؟

اگ همینطوری بمونه تا اخر باید چیکارکنم؟

😔😔😔

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤

افسردگی گرفتی احتمالا این افسردگی ها اغلب بعد زایمان هم تا چند وقت ادامه داره برو مشاوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي مادرخانومي جون اينجوري نگو بالاخره اين روزاهم تموم ميشه ودلت براش تنگ ميشه انشاالله به دنيامياد راحت ميشي 😍هرچنداون موقع هم ازكاروزندگي ميندازه ادمو اين وروجكا😂

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️