2821
2789

سلام من خودم یه پسر دارم که کوچیکه ولی پسر جاریم وقتی جاریم یه سیلی کوچیک هم بزنه همچین میکوبه مامانشو که نگو البته جاریمم باهاش بد حرف میزنه قبول دارم ولی خب اونم خیلی پرروئه

منم میترسم سرم بیاد 😕 بیاید راهکار بگید که اینطور نشه خب...

منم لایک کنین.من یه پسر دارم ۱۶ ماهشه هنوز به زدن و اینا نرسیده سنش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منمدهمیشه از این رفتار بچه ها میترسیدم که بچم اینجوری بشه اما خداروشکر نشد ، فک کنم بهترین راه کار اینه کتک نخورع تا کتک زدن یاد نگیره

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

سیلی کوچیک 😐مادری که انقدر نمیفهمه که بچشو نباید بزنه تحت هیچ شرایطی حقشه که بخوره 

بچه همه چیزو از پدرو مادرش یاد میگیره شک نکنید ...تمام بچه های عصبی و بی ادب ..پدرو مادرهای بی ادب دارن شک نکنید ..وگرنه لفظ بد و اصلا کتک زدن رو بچه باید از کی یاد بگیره ؟؟ذات بچه مقابله به مثله...خوب ر4تار کنید خوب رفتار کردن یاا میگیرن

سیلی کوچیک 😐مادری که انقدر نمیفهمه که بچشو نباید بزنه تحت هیچ شرایطی حقشه که بخوره  بچه همه چ ...

اره دقیقا ولی بخدا خیلی بده وقتی اون اونجوری رفتان میکنه من حالم بد میشه میگم خدایا نکنه پسر منم اینجوری بشه

نميشه بچه رو بزنى و توقع داشته باشى تورو نزنه مثل اين ميمونه سيب بكارى و توقع داشته باشى موز برداشت ...

چقد سخته بچه داری😢

من خودم اهل دعوا و بحث نیستم ولی خونواده ی شوهر بچه هاشون خیلی هارن😕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز