2777
2789

سلام من خودم یه پسر دارم که کوچیکه ولی پسر جاریم وقتی جاریم یه سیلی کوچیک هم بزنه همچین میکوبه مامانشو که نگو البته جاریمم باهاش بد حرف میزنه قبول دارم ولی خب اونم خیلی پرروئه

منم میترسم سرم بیاد 😕 بیاید راهکار بگید که اینطور نشه خب...

منم لایک کنین.من یه پسر دارم ۱۶ ماهشه هنوز به زدن و اینا نرسیده سنش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمدهمیشه از این رفتار بچه ها میترسیدم که بچم اینجوری بشه اما خداروشکر نشد ، فک کنم بهترین راه کار اینه کتک نخورع تا کتک زدن یاد نگیره

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

سیلی کوچیک 😐مادری که انقدر نمیفهمه که بچشو نباید بزنه تحت هیچ شرایطی حقشه که بخوره 

بچه همه چیزو از پدرو مادرش یاد میگیره شک نکنید ...تمام بچه های عصبی و بی ادب ..پدرو مادرهای بی ادب دارن شک نکنید ..وگرنه لفظ بد و اصلا کتک زدن رو بچه باید از کی یاد بگیره ؟؟ذات بچه مقابله به مثله...خوب ر4تار کنید خوب رفتار کردن یاا میگیرن

سیلی کوچیک 😐مادری که انقدر نمیفهمه که بچشو نباید بزنه تحت هیچ شرایطی حقشه که بخوره  بچه همه چ ...

اره دقیقا ولی بخدا خیلی بده وقتی اون اونجوری رفتان میکنه من حالم بد میشه میگم خدایا نکنه پسر منم اینجوری بشه

نميشه بچه رو بزنى و توقع داشته باشى تورو نزنه مثل اين ميمونه سيب بكارى و توقع داشته باشى موز برداشت ...

چقد سخته بچه داری😢

من خودم اهل دعوا و بحث نیستم ولی خونواده ی شوهر بچه هاشون خیلی هارن😕