2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین.(درس زندگی بدین)

129 بازدید | 18 پست

بیاین بگین خونه مادر شوهر چه جوری ارزش خودتونو بردین بالا.من سه تا جاری دارم من ولی اگه سه تا مون اونجا باشیم کاری پیش بیاد مادر شوهر فقط منو میشناسه تو همه ی کارا منم کمک میکنم ولی خسته شدم بقیه بشینن همش من کارا رو بکنم

دلتون بی غم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نکن یه چندبار موقع کار از شوهرت کمک بخواه تا بفهمن تو خدنگ نیستی یا وسط کار از جاریات کمک بخوا ...

وقتی میریم شهرشون .شوهرم همش بیرونه اصلا مثل برادر شوهرا خونه نمی مونه میره پیش دوستاش

دلتون بی غم🌹
کمتر برو اونجا از قدیم گفتن دوری و دوستی

الان کمتر میرم ولی کلا همیشه از من انگار طلب کارن بعضی وقتا به شوخی میگم به مهلا خانوم(جاری بزرگم)بگین میگن اون گوش نمیده ماهم نمیگیم.تازه منتم دارن که با تو صمیمی هستیم

دلتون بی غم🌹
دومی ام.ولی یه سال بعد عقدمون سومی رو عقد کردن .عروسیمون و بچه هامونم باهمه.با این تفاوت که اون هفت ...

اهاااا حالا شما چون عروس بزرگتر ب حساب میاین ازتون کمک میخاد ولی خب جاری های دیگت شعور ندارن مشخصه 

از خدایی که خالق اسمون و زمینه ،کم نخواید 🤍🌍
الان کمتر میرم ولی کلا همیشه از من انگار طلب کارن بعضی وقتا به شوخی میگم به مهلا خانوم(جاری بزرگم)بگ ...

من با مادر شوهرم همسایه ام اولا که میرفتم مثل کوزت ازم کار میکشید و وقتی ام دیر میرفتم ناراحت میشد که چرا نمیای خونمون ؛ منم کم کم رفت آمد هارو کم کردم الان انتظاری هم ازم نیست

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
اهاااا حالا شما چون عروس بزرگتر ب حساب میاین ازتون کمک میخاد ولی خب جاری های دیگت شعور ندارن مشخصه&n ...

عزیزمذاز نظر سنی دوتاشون از من هفت سال بزرگتره .با جاری کوچیکمم یه سال اختلاف دارم .ولی نمیدونم چرا اینجوریم مثلا موقع حاملگی با اینکه بچه اولم بود تو شیش ماهگیم منو نشوندن که پسته پاک کن.اخرم نه تشکری نه چیزی.فقط پشت جاری هام بد میگن ولی تو روشون انقد تحویلشون میگرن که خدا میدونه

دلتون بی غم🌹
من با مادر شوهرم همسایه ام اولا که میرفتم مثل کوزت ازم کار میکشید و وقتی ام دیر میرفتم ناراحت میشد ک ...

خوش بهذحالت منم همیشه همسایه بودم از ظرف چینی و سبزی خوردکن و اینا بگیرتا تک شعله خودشون می اومدن میبردن .الان اومدم شهر مامانم اینا ولی بازم وقتی میرم توقع دارن همه کار بکنم بعدشم میگن کوچیک که نشدی

دلتون بی غم🌹

دوبار که پشت گوش انداختی و کارشون ناقص انجام دادی دیگه بهت نمیگن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

دوبار که پشت گوش انداختی و کارشون ناقص انجام دادی دیگه بهت نمیگن

به نظرت میشه ؟امسال گفتم موقع محصولشون نرم کمک .اخه نج شیش ساله میرم کمک دریغ از یه هدیه کوچیک .هیچ کار نکردن برام

دلتون بی غم🌹
به نظرت میشه ؟امسال گفتم موقع محصولشون نرم کمک .اخه نج شیش ساله میرم کمک دریغ از یه هدیه کوچیک .هیچ ...

نرو کمک یه بهانه بیار بگو کاردارم،من یه بار شوهرم گفت کمک خواهرم فرش بشور جلو خوارش گفتم من واسه مامانم هم نمیشورم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

نرو کمک یه بهانه بیار بگو کاردارم،من یه بار شوهرم گفت کمک خواهرم فرش بشور جلو خوارش گفتم من واسه مام ...

وای من اصلا زبون ندارم جاریم نمیاد اصلا بعد زنگ میزنه میگه سهمیه منو نگه دارین تا بیام اوناهم انقد خوششون میاد ولی من که همونجا دارم کمک میکنمو نمیبینن

دلتون بی غم🌹