2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چله ایی هست

مثلا چله زیارت عاشورا حق شناس یادت رفت بهم میخوره باید از اول بخونی

جله سوره ی حشر همین طور

یس با چه نیتی برداشی که حتما هر روز بخونی 

من شده جله یاسین داشتم یادم رفته فرداش دوتا خوندم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

طبق چیزی که تاحالا خوندم و شنیدم وقتی نذر میکنید توی یه مدت زمان خاص یه تعداد خاص بخونید تا قبل از تمام شدن اون زمان باید اون تعداد رو خونده باشی یعنی اگه یه روز فراموش کردی میشه تا زمانت تمام نشده اداش کنی 

ولی یه سری ختم ها هستن که اگه فراموش بشه باید از سر گرفته بشه مخصوصا چله ها، اگه برات مشکل نیست از اول شروع کن اگرم شرط خاصی نکردی و منظورت فقط 40تا سوره هستش که ادامه بده و یه روز دوتا بخون! 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید