2777
2789

یه برادری دارم تهدید به قتل میکنه تو صورتم زد و کامپیوتر و گوشیجو سکوند کاملا هیچکی تو‌خونه نبود شاهدی ندارم کسی دیده هم شهادت نمیده چون برادر بزرگ به کوچک ترجیح میدن

فیلم از کامپیوتر و گوشی 

عکس از ورم لبم زیاد ورمش مشخص نیست ولی اوکیه

فاکتور های کامپیوتر و گوشی بنام

و مهم تریتش صحبت های پدر و مادرم راجع کاری که برادر بزرگم با من کرد و شکوندن‌وسایل

میدونم کسی شهادت نمیده واس همین صدا ضبط کردم

کافین.؟

خب شاهد از کجا بیارم وقتی هیچی تو خونه نبوده و اومده باهام دعوا کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جقدبرادرت اخلاقش بده.چرا پدرومادر وخانواده ات اقدامی نمیکنن.خدای نکرده میزنیدبلایی سرهم میارید.خوده برادرت چکاره است تحصیلاتش چی هست.توهم بهش بگو همسن های توبچع دارن توچرا علافی زن وزندگی نداری

جقدبرادرت اخلاقش بده.چرا پدرومادر وخانواده ات اقدامی نمیکنن.خدای نکرده میزنیدبلایی سرهم میارید.خوده ...

میدونه همه چی میفهمه ادم حیله گری هستش

از بس از دستش عصبانی میشم یا میزنم یه چیزی میشکونم خانواوم صدا ضبط کردم کسی نگفت مشکل اونه منو خسته کرده و بی دلیل اومده منو و وسایلمو زده و تهدید کرده  هنه میگن من ادم عصبانی هستم در حالی که من دهنمم باهاش باز نکردم همیسه اون شروع کنتده بوده و  اونو خیلی ترجیح میدن واس همین شاهدی ندارم واس دادگاه و صدا هم چه عرض کنم نمیدونن ولا