2821
2789
عنوان

خانم هاي زيبا لطفا بياين ❤️

82 بازدید | 10 پست

سلام 

بچه ها شما چه مراقبت هاي براي پوست صورت انجام ميدين؟ماسك ؟كرم؟كرم دور چشم؟ليفت؟بوتاكس

روش خونگيتون چيه؟

كرم دور چشم خوب هم ميدونين بهم بگين

من خودم ماسك قهوه و ماسك سفيد اب و گلاب ميزنم راضي ام شما هم بگين 

الوئه ورا

اگه جایی زخم داشته باشم هم میزنم و نمیذارم زخمم نور ببینه که لک نشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من پوستم بد اصلاح خیلی جوش زد دیگ اصلاح نکردم ولی هنوز جوش میزنم دکترم رفتم ولی چاره ای نداره

واي جوش خيلي بده من جوش نميزنم اما كلا دوست دارم به پوستم برسم دارو و دكتر و بوتاكس نه خونگي

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز