2777
2789

شرق نمیشناسم

ییمارستان شریعتی روماتولوژی زیاد داره

دکتر ارمان احمدزاده معرکه اس بیمارستان لقمان

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دکتر امام بیمارستان لقمان بابام خوب کرد..افتخار ایرانه

بله عالی هستن البته الان دیگه ویزیت نمیکنن 

مگر قسمت بستری و بیمار بدحال 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
شرق نمیشناسم ییمارستان شریعتی روماتولوژی زیاد داره دکتر ارمان احمدزاده معرکه اس بیمارستان لقمان

ممنونم، بیرون مطب ندارن؟ من چندین ساله روماتیسم دارم دکترم رفته خارج از کشور، دردم داره شروع میشه

ممنونم، بیرون مطب ندارن؟ من چندین ساله روماتیسم دارم دکترم رفته خارج از کشور، دردم داره شروع میشه

نه عزیز مطب نداره

فقط همون بیمارستانه

هر روز صبح ۵ دقیقه مونده به هشت صبح زنگ بزن کلینیک ویژه بیمارستان نوبت بگیر

منم زیر نظر ایشونم و البته مادرم

فقط نوبت گیریش سخته با چند تا خط همزمان بزنی خیلی خوبه

احتمالا داروهاتو منظم مصرف نکردی

نه عزیز مطب نداره فقط همون بیمارستانه هر روز صبح ۵ دقیقه مونده به هشت صبح زنگ بزن کلینیک ویژه بیما ...

هر روز هستن؟ شما چه دارویی میخورید؟ به من پردنیزولون و سولفاسالازین میدادن

هر روز هستن؟ شما چه دارویی میخورید؟ به من پردنیزولون و سولفاسالازین میدادن

سولفاسالازین و ناپروکسن

نوع رماتیسم شما چیه؟

دوماه پیش کرونا گرفتم همزمان مادرم هم فوت کرد کلا همه چی یادم رفت، قرص هم نخوردم

الهی عزیزم

خدا رحمتش کنه روحش شاد

داروهاتو منظم مصرف کن تا انشالله نوبت بگیری

آرتریت روماتوئید دارم، از ۲۰ سالگی، الان ۴۰ سالمه

منم از ۲۲ سالگی مشخص شد دارم الانم ۲۹ سالمه

من ستون فقرات دارم

الهی عزیزم خدا رحمتش کنه روحش شاد داروهاتو منظم مصرف کن تا انشالله نوبت بگیری

ممنون عزیزم، راستی من بخاطر مصرف داروها هم جلوگیری میکنم تا بچه دار نشم، میگن رو بچه تاثیر میذاره