2777
2789
عنوان

آیدا و پری و کمردرد و گریه...

103 بازدید | 16 پست

خانوما پری خیلی بدی شدم... دل و کمرم داره می‌ترکه...هیوسین خونه ندارم...بابونه هم جوشوندم خوردم تاثیر نذاشت...راه دیگه‌ای دارین؟ اشکم در اومده از درد...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
شیاف 

دیکلوفناک؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف 

تامام

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
شیاف  تامام

مادرشوهر جان چه شیافی؟ دیکلوفناک؟

مادرشوهر جان چه شیافی؟ دیکلوفناک؟

اره عزیزم

دیکلوفناک۱۰۰

اگ دردت زیادع دوتا بزن

من همیشه همینکه پریودیم شرو شه استفاده میکنم انگار آبِ رو آتیشه

اگ استفاده نکنم ک از درد فلج میشم

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
اره عزیزم دیکلوفناک۱۰۰ اگ دردت زیادع دوتا بزن من همیشه همینکه پریودیم شرو شه استفاده میکنم انگار ...

مرسی عزیز دلم ... اتفاقا دارم خونه...خدا خیرت بده😘😘😘😘

مرسی عزیز دلم ... اتفاقا دارم خونه...خدا خیرت بده😘😘😘😘

فدات عزیزم

از این ب بعد همینکه فهمیدی پریودیت شرو شده حتما حتما استفاده کن

من حتی قرص و جوشونده بهم نمیوفته 

از ماه ديگه گزنگبين يا گزعلفي از عطاري بگير ارزونم هست بزار تو اب حل بشه بخور از دو روز قبل روزي يكي دو بار بخور روزي هم درد داري بخور هم دردت خوب ميشه هم اون التهابي كه ادم و اذيت ميكنه

باعث پاكسازي واژن و رحم و تخمدانم ميشه اگه كيست داشته باشي از بين ميبره عاليه

همون دوره اول ك استفاده كني تغيير و ميبيني كيست داشته باشي ازت خارج ميشه 

خونريزي و كم ميكنه اصلا خوب نيست  بعد باعث ميشه ماه بعد بيشتر اذيت بشه جوش بزنه

اتفاقا من متخصص زنان بهم گفت همیشه ۳روز جلوتر تاریخت بخور روزی یکی چون ماهیچه های رحم رو شُل می کنه و باعث خون رسانی به رحم میشه 

از ماه ديگه گزنگبين يا گزعلفي از عطاري بگير ارزونم هست بزار تو اب حل بشه بخور از دو روز قبل روزي يكي ...

مرسی دوستم... حتما می‌گیرم لطف کردی😘😘😘😘

فدات عزیزم از این ب بعد همینکه فهمیدی پریودیت شرو شده حتما حتما استفاده کن من حتی قرص و جوشونده به ...

مرسی دوست گلم من دیشب با شیاف دیکلوفناک آروم شدم تونستم بخوابم خواستم تشکر کنم🌷🌷🌷🌷