2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی عزیز دلم؟؟

خواب دیدم،من .... اصن هیچی 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
جدی اگه تموم نیست تا من برم کلاسمو ثبت نام کنم دیگ خسته شدم از حبس خانگی  😭

حبس خانگی معنی نداره باید باهاش زندگی کرد اما اگر عجله ای نداری پاییز و زمستان امسال رو هم صبر کن 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗

ما امشب با ماشین رفتیم دور بزنیم

یه پارک شللللوووووغ پر از ادم بود همه نشسته بودن غذا و قلیون و بچه هاشونم ول 

مدیون تو باشم اگه توی اون پونصد نفر بیش از پنج نفرماسک زده باشن

هییییچ کس ماسک نزده بود جز سه چهارتا خانوم 

ما تو ماشین با شیشه های بالا داشتیم فقط با دهن باز نگاه میکردیم انگار اصلا کرونا وجود نداره 

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
ما امشب با ماشین رفتیم دور بزنیم یه مارک شللللوووووغ پر از ادم بود همه نشسته بودن غذا و قلیون و بچه ...

الان تقریبا همه دوستام استوری مسافرت دور همی جشن میزارن انگار کرونا رفته دیگ

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗
حبس خانگی معنی نداره باید باهاش زندگی کرد اما اگر عجله ای نداری پاییز و زمستان امسال رو هم صبر کن&nb ...

من دوسال قبل کرونام به یه دلیل دیگه حبس بودم .گواهیناممو میخوام اخه .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
چقد دقیق از کجا میدونی    

پست گذاشتم بخونش

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
نكشيمون مرموز :)))

زنده باشی 

الان تقریبا همه دوستام استوری مسافرت دور همی جشن میزارن انگار کرونا رفته دیگ

ببین دلم میخواست عکس میگرفتم همه زیر انداز انداخته بودن سفره انداخته بودن جوجه درست میکردم قلیون میکشیدن بچه هه خاک بازی دوچرخه بازی هییییچ خبری از کرونا نبود نه فاصله اجتماعی نه چیزی

کدومش درسته اونا یا مل که داریم افسرده میشیم بس که رعایت کردیم☹

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

ان شاء الله که 

خوب شه فروردین ماه 

انرژی مثبت بدین 

چیه همش میگین نه بابا میمونه همه میمیرن 

به خدا مریضی قبل خیلی بدتر بودن مثله سل طاعون بدون واکسن خودشونن خوب شدن 

اینو که دیگه میخوان براش درست کنن. 😊