2789
عنوان

بیاید نظر سنجی خوشگلترین دخترای ایرانی بین چهار قوم ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 187 پست
⚘بختیاریا ⚘رو جا انداختی دختراشون بجز زیبایی بسیارخانه دار و اهل زندگی هستن. از هر انگشتشون هنر میر ...

😍😍😍😍

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه خاهر برو شهرای دیگه رو ببین همه چشا ابی، بور، اونوقت ما شیرازیا ته چشم رنگیمون قهوه ایه. اب و هو ...

واای نگو مگه فقط چشم ابی و بور خوشگله 

چشم مشکی مو مشکی هم خوشگله 

همه ادما زیبان 

ولی خب اب و هوامون یکم بده ولی نمیشه گفت همه پوستون داغونه ! 

خیلی کم دیدم کسی پوستش بد باشه دور و اطرافم 

ولی بندر لنگه میرفتم پوستم خیلی نرم و لطیف میشد 

راست میگی شیراز اب و هواش خشکه 

دقیقا😁😁

این یه واقعیته من لر ها و کوردهای زیادی دیدم هم پدرم هم شوهرم از این طایفه ها هستن اما دخترای کورد و لر هدپرچقدرم زیبا باشن اما ظرافت و طنازی دختر فارس رو ندارن یه جورایی مثل مرد هست رفتار و حرف زدنشون بخاطر همین پسراشون محو دخترای فارسن

شرط چاقو مُرد

[QUOTE=154747714]روس ها زیبان به نظرم و المانی ها[/QUOTE

دقیقااااا

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واییییی‌خدا  اینجورین نگین الان ما غشششششش😅😂❤️

کرد کرمانشااهی؟😂😂

من خودم کلی دوست کرمانشاهی دارم کنگاور 

خیلی نازن لعنتی ها

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
کرد کرمانشااهی؟😂😂 من خودم کلی دوست کرمانشاهی دارم کنگاور  خیلی نازن لعنتی ها

آره عزیزم کورد کرمانشاه😅❤️

لطف داری شمااااا🥰😆❤️

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
نه کی گفته تو خود شیراز هر کیو نگاه میکنی خوشکله انقد زیادن که خوشکلی کمتر به چشم میاد همه جیگر و تو ...

جدی؟!+ بخدا اقد دخترای چشم ابی تو نی نی سایت دیدم از رنگ چشمای مشکیه خودم افسردگی گرفتم. دیدی تاپیکای عکس چشم.؟!! خدااا ببین این ترکا و لرا چه چشملی نازی دارن؟!! چه پوستای بور و بلندی دارن 😍😍😍😍

من خودم چشمو ابرو مشکی پوست سفید صورت تپل یه چهره کاملا شرقی ولی تورکا رو ببین آدم دلش غش میره 🤩🤩🤩

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم کرمانشاهی ام مرسی عزیزم

ماج رو پس که کچلت 😚

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
آی لاو ئو همشهری

قزات دلکم😘😅🥰❤️

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚