2789
عنوان

بیاید نظر سنجی خوشگلترین دخترای ایرانی بین چهار قوم ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 187 پست
⚘بختیاریا ⚘رو جا انداختی دختراشون بجز زیبایی بسیارخانه دار و اهل زندگی هستن. از هر انگشتشون هنر میر ...

😍😍😍😍

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه خاهر برو شهرای دیگه رو ببین همه چشا ابی، بور، اونوقت ما شیرازیا ته چشم رنگیمون قهوه ایه. اب و هو ...

واای نگو مگه فقط چشم ابی و بور خوشگله 

چشم مشکی مو مشکی هم خوشگله 

همه ادما زیبان 

ولی خب اب و هوامون یکم بده ولی نمیشه گفت همه پوستون داغونه ! 

خیلی کم دیدم کسی پوستش بد باشه دور و اطرافم 

ولی بندر لنگه میرفتم پوستم خیلی نرم و لطیف میشد 

راست میگی شیراز اب و هواش خشکه 

دقیقا😁😁

این یه واقعیته من لر ها و کوردهای زیادی دیدم هم پدرم هم شوهرم از این طایفه ها هستن اما دخترای کورد و لر هدپرچقدرم زیبا باشن اما ظرافت و طنازی دختر فارس رو ندارن یه جورایی مثل مرد هست رفتار و حرف زدنشون بخاطر همین پسراشون محو دخترای فارسن

شرط چاقو مُرد

[QUOTE=154747714]روس ها زیبان به نظرم و المانی ها[/QUOTE

دقیقااااا

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واییییی‌خدا  اینجورین نگین الان ما غشششششش😅😂❤️

کرد کرمانشااهی؟😂😂

من خودم کلی دوست کرمانشاهی دارم کنگاور 

خیلی نازن لعنتی ها

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
کرد کرمانشااهی؟😂😂 من خودم کلی دوست کرمانشاهی دارم کنگاور  خیلی نازن لعنتی ها

آره عزیزم کورد کرمانشاه😅❤️

لطف داری شمااااا🥰😆❤️

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
نه کی گفته تو خود شیراز هر کیو نگاه میکنی خوشکله انقد زیادن که خوشکلی کمتر به چشم میاد همه جیگر و تو ...

جدی؟!+ بخدا اقد دخترای چشم ابی تو نی نی سایت دیدم از رنگ چشمای مشکیه خودم افسردگی گرفتم. دیدی تاپیکای عکس چشم.؟!! خدااا ببین این ترکا و لرا چه چشملی نازی دارن؟!! چه پوستای بور و بلندی دارن 😍😍😍😍

من خودم چشمو ابرو مشکی پوست سفید صورت تپل یه چهره کاملا شرقی ولی تورکا رو ببین آدم دلش غش میره 🤩🤩🤩

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم کرمانشاهی ام مرسی عزیزم

ماج رو پس که کچلت 😚

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
آی لاو ئو همشهری

قزات دلکم😘😅🥰❤️

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚