2777
2789
تگت میکنم فقط واسه ارشاد🥴📿

منم تگ کن   

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ  ساعت 4 ب بعد میاد؟

بیشتراره،ولی دیشب که سرشب بود 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
منم تگ کن

باشه🥴📿

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
منم میخام بهش تذکر بدم  تونستی یادت موند تگ کن دا

فکر کنم تورکی

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️
منم میخام بهش تذکر بدم  تونستی یادت موند تگ کن دا

باشه فقط تسبیح منو برنداری،توامضام هست بخون ،

خخخ نه باو  چون گفتم دا میگی ترکم؟ یکی از دوستان گفت افتاد سر زبونم

آره ترکا هی آخر جملشون میگن دا😂😂

چرا لغو کاربری نمیشه🤨🤔

میشه باز میاد فک کنم .😕😕😕عکس نزاری با تو کاری نداره .اونایی که عکس می زارن عکسشونو برمیداره بعدش گاهی تو تاپیک های دیگه پخش میکنه 

وزن فعلی ۸۷وزن هدف ۵۷گروه قرمز عروسترکم@