2777
2789
عنوان

کیا مثل من امشب بحثشون شد و ب شوهرشون کم توجهی کردن شب جمعه ای 🤪🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هرهفته شب جمعه قهریم نمیدونم چرا قهرامون میوفته شب جمعه ها🤦‍♀️

دعاتون کردند ببین کار جاریت نباشه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

مگه هر هفته شب جمعه ها برنامه دارین؟ 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
اره پیش خواهرم میرم هزینه نمیدم اسم دستگاهشم الکساندرا ۲۰۲۰ عالی خنک کنندگیش معرکس

کدوم شهر عزیزم ؟

شما فول بادی رفتی؟

ببین مثلا  هرجلسه فول بادی چقدر زمان میبره ؟

زیربغل به من یجا گفت ۵۰ یجا گفت دستگاهمون جدید و پیشرفته‌اس پارسال  خریدیم . هرجلسه  ۱۵۰ 

بعد هردوشون گفتن برای زیربغل حدود نیم ساعت

کدوم شهر عزیزم ؟ شما فول بادی رفتی؟ ببین مثلا  هرجلسه فول بادی چقدر زمان میبره ؟ زیربغل به م ...

شهریاریم اره من فول بادی رفتم تقریبا ۴۰ دیقه چون من خیلی کم مو هستم بعد فک کنم زیر بغل همون ۵۰ باشه الان لیست قیمتاشو میزارم برات