2777
2789
عنوان

معضل من با خونه مادرشوهرم. کمک

457 بازدید | 37 پست

سلام

بچه ها خونه مادر همسرم شهرستانه. قدیمی و بی امکاناته. من بچم زیر دو ساله و خیلی شیطونه و تو سن حساسه مراقبته. رفتن به اونجا برام یه معضله. شبکه کارتون ندارن. خوراکی برا بچم نمیخره بذاره که اونجا راحت باشم باید بار کنم همه چی ببرم سختمه. هر چی به شوهرم میگم اینجوریه شرایط من سختمه میگه بخاطر من تحمل کن. اونجا که میریم خودش میره با برادرش بیرون همش. میگه از هم دوریم دلم تنگ شده. منم میمونم تو خونه دلگیر. اینم بگم خونه مادر خودم درست مقابل اینه. دلباز. سرسبز. مدرن. پر خوراکی. بچم ذوق میکنه اونچا اما خونه اونا...

هربار میگم بخاطر شوهرم تحمل کنم به روش نیارم بخدا نمیتونم. خیلی کم میارم. خیلی سختمه. عادت به شرایطشون ندارم

چیکار کنم؟

در ضمن نکته مهم اینه بچم اونجا خوابش بهم میریزه و کمبود خواب من و بچه رو کلافه میکنه

خوراکی خودت بخر   

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

شوهرت حق داره مگه چقدر اونجایی؟خودت خوراکی بخر ببر گناه داره مادرش

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عین خونه مادرشوهر من

خونه‌ی اونو توصیف کردی😁😁

منم از الان عزا گرفتم

خونشون بی‌امکانات،بی‌روح...

آبشون اکثر اوقات کم‌فشار یا قطع😳

موندم رفتم اونجا بچه رو چجوری بشورم 

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

ببخش رک گفتم ولی حقیقته

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

خب ندارن که مدرن باشن.....یاد عروسمون افتادم وقتی میاد خونمون چقدر ایراد میگیره از همه چی😓

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

باو حالا چندماه یه بار میخوای بری اونجا دیگه‌تحمل کن پس من چی بگم که کنار مادرشوهر زندگی میکنم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**