2777
2789
عنوان

یه زن تا چند سال پس از زندگی مشترک...

565 بازدید | 29 پست

یک زن تا چند سال پس از زندگی مشترک میخواد از ازدواجش پشیمون باشه؟

امروز خانمی بعد 46 سال زندگی مشترک بمن گفت؛ اگر میدونستم این قدر شوهرم خانوادشو تحویل میگیره هیچ وقت زنش نمی شدم.

حالا 20 سال هست خانواده مرد جرات ندارن بیان خونه ایشون و شوهرش هم نمیره...

زندگی شون همه جوره خوبه فقط خانوم وسواس فکری بسیار شدید داره و از کاه، کوه میسازه.

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بیست وشش سال گذشته قبل قطع ارتباط اونقدر براش سخت بوده که شده یه عقده روحی و الان بیست ساله به فکراون خاطراته نمیتوانه ببخشه فقط تکراشون میکنه و عذاب میکشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
حالا هی بیان بمن بگن زن بگیر        

زن نگیر

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ماازباطن زندگی دیگران خبرنداریم ممکنه شوهر اون خانم بانیش زبونش وطرفداری ازخانوادش اونو ازارداده

بله همین طوره مرده نیش میزنه ولی خانومه خ عصبیه.بی فکره . بخاطر وسواس فکری شدید.خدایی اگر یذره نرم بود مرد6رامش می شد

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.