2777
2789
عنوان

برگشت به رابطه

831 بازدید | 29 پست

بچه ها با یه نفر داشتم آشنا میشدم که خیلی شرایطون به هم میخورد و این آقا هم ظاهرا خیلی خوشش اومده بود و بهم میگفت و بعد از دوهفته هم عاشق شده بود و میگفت اگر میشه بیا حتی در حد چند دقیقه هرجا بگی میام ببینمت.و حرفاش هم فقط در مورد ازدواج و ...و عروسی و خونه بود این آقا خودش ساکن تهران بود ولی خانواده اش شهرستان بودن بعد از 40 روز رفت شهرستان  و ایشون ترک بودن و گفت با مامانم در مورد شما صحبت کردم و ...و گفت مادرم میخواد بیاد ببینتت و ... و و ابراز دلتنگی میکرد وقتی اومد تهران فرداش پیام داد که من مشکل پیدا کردم و پدرم آلزایمر داشته به من نگفتن و دارم بهت وابسته میشم ولی خودم تکلیفم رو نمیدونم شاید بخوام برگردم شهرستان و فعلا نمیتونم ازدواج کنم و ازم پرسید اگر شرایط بهتر شد میتونم برگردم منم اصلا موندم یعنی چی ؟ به نظرتان فاز این آدم چیه ؟ ممکنه برگرده باز هم ؟ الان 10 روز شد که هیچ خبری ازش نیست . فقط تو اینستا منو دنبال میکنه همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اتفاقا خیلی هم هر دومون به اخلاقیات و حجاب معتقد هستیم

به مشکل برخورده ...

انشاله بر میگرده مزدوج میشین البته اگه به صلاحته انشاله...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
آره عزیزم ممکنه برگرده وقتی به آرامش برسه اینطور که میگی قصدش ازدواح بوده

قبول ندارم

ما یه استادی داشتیم میگف ما مردا مث شکارچی میمونیم شکار دلمونو بگیره زودی تیرو خلاص میکنیم اگه گفتیم بعدا یعنی دلمون نیس

آخه کل حرفهای مردا دروغه

نه همه ی مردا ..‌آجی گلم

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤