2777
2789

ببینین من قراره نمونه دولتی درس بخونم و قراره آزمونای قلم چی و ماز هم بدم و آموزشگاه هم تو شهر خودم میرم (این تابستون شروع کردم به خوندن) و کلاس زبانم میرم سال یازدهم و دوازدهم هم تصمیم داریم علاوه بر آموزشگاه شهر کلاسای ماز شرکت کنم..خوبه؟کافیه؟ وضع مالیمونم متوسطه..چه توصیه ای میکنین؟ رشتمم تجربیه..احساس بدی دارم خیلی

فقط بخووون هرچی اضافیه حذف کن هرچی وقتت رو میگیره حذف کن

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساستو خوب کن حتما مشاوره بگیر پایه درسیتو به شدت تقویت کن هرچیزی تمرکزتو کم می‌کنه از خودت دور کنی مثل همین گوشی اگه اهل فیلم دیدن و کتاب خواندنی بزار کنار که هر کدوم تا مدتها ذهنتو درگیر میکنه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

دیگه داری زیادیش میکنی
این درسته که باید درس بخونی ولی یواش یواش منم از هشتم شروع کردم همون موقع نشستم مبتکران شیمی 10 و 11 رو زدن
زیست خیلی سبز 10 و 11 و ایکیو 10 و 11
ولی بعدش خسته شدم از درس زده شدم
اروم اروم
فقط بخون یه جوری بخون که فقط یکم از سطح نهاییا بالاتر باشه
تراز قلمچی برات مهم نباشه فقط بخون رفتی درصدت شد 40 درصد جا نزن
100 درصد برای یه ازمون زدن ارزش اینو نداره ایندتو خراب کنی
برای اون کلاسایی که گفتی تا جایی که من میدونم نمونه دولتی خوب درس میدن ولی خب مهم نیست شما اموزشگاه رو ول کن بشین باکلاس ماز بخون
برای رفع اشکالاتتم از مدرسه استفاده کن 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

هممممه چیو تعطیل کن فقطططط درس بخون فقطططط یه سال بخور نون و تره یه عمر بخور نون و کرهبرا هرچیزی وقت ...

کلاس دهمه نمیشه از الان همه چیو قطع کنه فقط باید مدیریت کنه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

ببین چندتا چیز

آزمون رو از یازدهم  شروع کن

چرا؟ چون تو دوسال آزمون نهایی داری

تست بزن ولی همه وقتت رو برای تستی کار کردن نذار چون تشریحی هم مهمه که بلد باشی چطوری بخونی و چطوری جواب بدی که نهایی رو خوب بدی

اینکه منبعی که داری چی باشه بستگی به سطحت داره ولی معمولا منبع دوم رو از یازدهم یا وسطای یازدهم شروع می‌کنن پس واسه تست فعلا یه منبع کافیه سر خودتو شلوغ نکن

و اینکه من نمی‌دونم آموزشگاهتون چه شکلیه و حضوریه یا چی 

و دهم فکرکنم از موسسه‌های مختلف باید کل پکیج رو بخری ولی یازدهم و دوازدهم اینطوری نیست و می‌تونی از هر موسسه فقط با یه استاد برداری. پیشنهادم برای اون‌موقع اینه که نذاری اون موسسه برات تصمیم بگیره خودت ببین با چه استادایی راحتی اونا رو از چندتا موسسه مختلف بگیر

.She's somebody , not some body.