2777
2789

خانم نیلچی زاده گفتن

به نیت اون فرزندی که میخواهید سر به راه بشه.

روزی ۵ بار سوره ی انسان بخونید و به امام زمان عجل الله هدیه بدید.

گفتن حداقل تا یکسال بخونید.

و دعای ۲۵ صحیفه ی سجادیه روزی یکبار بخونید 

و متوسل بشید به مادران شهدا(مادر شهید شاهرخ ضرغام رو هم نام بردند.

گفتند این کار قوی ترین و موثرترین راه برای عاقبت به خیری بچه ها هست.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم یه زحمت داشتم 

بفرمایید عزیزم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
سلام عزیزم .ما خونه خریدیم ولی یک ماه وقت داده همه پولو بدیم باید سر یک ماه همه پول خونه رو بهش بدیم ...

سلام فداتشم خیلی خیلی مبارکه

بنظر من ذکرای ادای قرض..وسعت رزق..و کار گشایی موثر باشه برات..نیت کن هرچقد میتونی بخون..اگر تونستی چله بردار

شهید علی جهانیاری هم خیلی حاجت میده

مثلا نیت کن بگو فلان حاجتمو بده یک کیلو دو کیلو سیب نذر میکنم یا بیشتر...هر چقدر دلت میخواد بگو..من خودم حاجت گرفتم..حاجتم کوچیک بود ولی مهم...امیدوارم شما هم حاجتتو زود تری بگیری

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
چه تاپیک خوبی

ممنون عزیزم❤