2777
2789
عنوان

بعد آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 17 پست
من از روزی که امپول رو زدم تا ده روز بعدش مدام دل درد پریودی داشتم.بعدش بیبی گذاشتم دیدم مثبته.نی نی ...

وای چه خوب منم می‌خوام آمپول بزنم انشاالله منم دقلو بشه 

خدایا عاشقتم
اره عزیزم ۱۵روز بهترین زمانه بعد از امپول.ان شاالله بارداری اونم چند قلو😍

سلام عزیزم خوبی میشه لطفا منو راهنمایی کنید من این تاپیکو خوندم گفتم از شما بپرسم که چندبار اقدام کردین و چند ساعت بعد تزریق امپول ؟قبل تزریق هم اقدام کرده بودین؟ چون دکتر به منم این امپولو داده 

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی میشه لطفا منو راهنمایی کنید من این تاپیکو خوندم گفتم از شما بپرسم که چندبار اقدام کر ...

من سیزدهم پریم رفتم سونو ۵تا فولیکول غالب داشتم.دکترم گفت امپول ازادسازی رو بزن و شب نزدیکی داشته به حالت سجده.از شبی که امپول زدی تا سه شب نزدیکی داشته باش بعدش یک هفته یک روز در میون.همه هم به حالت سجده باشه.من فقط دوشبش نزدیکی داشتم ولی بازم نتیجه گرفتم.ان شاالله که شما هم زودتر نتیجه بگیری