2777
2789
عنوان

زیرچشم تیره

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 28 پست
😂😂😂😂یعنی چی جدی میگی مال منم کمی تیرس ولی اصلا خودارضایی نمیکنم 

منم نمیکنم ولی از بچگی تیره اس،ولی خود ارضاییم باعث تیرگی میشه

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطرکمبودویتامین آوای هست ازعوارض عوامل جنسی(رابطه وخودارضایی) یاکم کاری کبد

رابطه برای چی ؟چه جوری باعث تیرگی میشه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
منم نمیکنم ولی از بچگی تیره اس،ولی خود ارضاییم باعث تیرگی میشه

مال منم از بچگی اینطوریه کمی تیرس من رفتم دکتر ب دکتر گفتم دکتر گفت مال منم تیرس هیچی نیس 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
واقعا ی سوال می پرسی شروع میکنن مسخره بازی بوس شوهر چیه؟  سایت شده جایی برا مسخره بازی ی عده

منم چند بار تذکر دادم ولی شدم آدم بده ی ماجرا 

به هر حال فضای مجازی جایی شده برای مسخره بازی و کردن کارایی که تو زندگی واقعی قادر بهش نیستن

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش
واقعا ی سوال می پرسی شروع میکنن مسخره بازی بوس شوهر چیه؟  سایت شده جایی برا مسخره بازی ی عده

سخت نگیر بخند بابا مگ جنگه

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
مال منم از بچگی اینطوریه کمی تیرس من رفتم دکتر ب دکتر گفتم دکتر گفت مال منم تیرس هیچی نیس 

واسه من گودم هست دوسدارم برم فیلر بزنم