دوبار کارت سلامت گرفتم بار اول بهم گفتن سالمه و در حد یه لک خون میاد بعداز دخول بار دوم که رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت ارتجاعیه نزدیک عروسیمه استرس دارم اصلا رابطه جنسی نداشتم اما این خون بعداز دخول برای همسرم مهمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=154700077]دکتر ز چهارتا گواهی سلامت دارم هههه اما تشخیصا فرق دارن
تو صدتا نشون بده اگه عقلش ب چشمش و خون اومدن نیمدن باشه فایده نداره
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
منم دقیقا همینجوری بودم یعنی خون نیومد بعد روز عروسی زن عموم زنگ زده بود دستمال میخواست مام که چون خسته بودیم کاری نکردیم شوهرم محترمانه گفت به هیچکس ربطی نداره
_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗