2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده که همچین چیزی برا همسرت مهمه.

یه بار ببرش دکتر زنان که دکتر براش توضیح بده!با این دیدی که من نسبت به همسر شما پیدا کردم ،شما کاری از دستت برنمیاد.بیشتر مشکوک میشه بهت.

[QUOTE=154700077]دکتر ز چهارتا گواهی سلامت دارم هههه اما تشخیصا فرق دارن 

تو صدتا نشون بده اگه عقلش ب چشمش و خون اومدن نیمدن باشه فایده نداره

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

منم دقیقا همینجوری بودم یعنی خون نیومد بعد روز عروسی زن عموم زنگ زده بود دستمال میخواست مام که چون خسته بودیم کاری نکردیم شوهرم محترمانه گفت به هیچکس ربطی نداره

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

سلام عزیز 

کاش با همسرت باهم برید پیش دکتر 

یا اگه مادرش خیلی براش مهمه با خودش و مادرش باهم برید 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️