2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم سنش زیاد تر ک بشه احساس نیاز میکنه به بچه ... من خودم ی دونه میارم فقط ! 

32 سالمه، یازده ساله ازدواج کردم، تا الان کوچکترین نیازی به بچه دار شدن در خودم حس نکردم، شاید چون بچه اطرافم زیاده 

من و نامزدم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
32 سالمه، یازده ساله ازدواج کردم، تا الان کوچکترین نیازی به بچه دار شدن در خودم حس نکردم، شاید چون ب ...

بچه دار نمیشی  یا کلا بچه نمیخوای؟؟؟ 

۳۲ ک خیلی جوونی منظورم ۴۵-۵۰ سال ب بعده 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
دلیلتون چیه

کلا از بچگی اطرافم پر بچه بوده، با فرآیند بزرگ شدن و و چه داری کاملا آشنام، از نظر من و همسرم بچه خیلی دردسر داره کلا هر مرحله از زندگیش دلواپسی و اعصاب خوردکنی زیاد داره، مخصوصا بچه های نسل جدید، آخرشم بزرگ میشه میگه شما چیکار کردید برام 

بچه دار نمیشی  یا کلا بچه نمیخوای؟؟؟  ۳۲ ک خیلی جوونی منظورم ۴۵-۵۰ سال ب بعده

کلا نمیخوایم، با همسرم صحبت کردم مفصل میگه هیچ وقت نیاریم،از لحاظ مالی کاملا اوکی هستیم ولی از لحاظ روحی مادر شدن و پدر شدن رو دوست نداریم

منم ۸ ساله ازدواج کردم ولی خیلییییی بچه دوست دارم،هرچی دورم پره بچس میبینمشون بیشتر دلم بچه میخواد،همسرمم بچه میخواد ولی دوست داره شرایط کاااااملا عالی باشه موقعی که بچه میاد

به خاطر همین فعلا صبر کردیم😊

یعنی شما هیچوقت دوست ندارید موجودی که وابسته ی شماس و از خون شماس تو بدنتون پرورش بدید؟یا اینکه به دنیاش بیارید و با بغل کردنش لذت ببرید؟من همیشه فکر میکنم اون لحظه ای که بچمو ببینم چه عکس العملی قراره نشون بدم،گاهی اوقات فکر میکنم چون خیلی همسرمو دوست دارم بچم شبیه اون بشه بیشتر خوشحال میشم😍😍😍😍

اطرافم میبینم که یه مادر چجوری همه ی دنیاش بچشه،دوست دارم حسشو تجربه کنم،