2777
2789
عنوان

کاشت ناخن مشکل شرعی داره؟

113 بازدید | 16 پست

دوستان کاشت ناخن به دلیل نرسیدن اب به پوست دست مشکل شرعی داره و این فقط بهونه ناخن کاراست که میگن وضو و غسل جبیره میشه کرد ...

من ادم معتقدی هستم میخام بدونم کسی مرجع تقلیذی رو‌میشناسه که کاشت ناخن رو بلامانع دونسته باشه و نگه غسل و‌وضو باطله؟ اگه کسی تحقیق کرده بهم بگه لطفا🙏

عزیزم جبیره برای زخم و زمانی که اب ضرر برسونه به بدن،،بنظرت میشه برای کاشت؟؟شما کاشت نزنی میمیری؟؟دور از جونت،،،،پس جبیره فقط دلیل ارایشگراس

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مشکل شرعی داره عزیز وضو غسلش درست نیست

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

جبیره برا موقعیه ک عمدی در کار نباشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم تو نمیتونی واسه هر کاری مرجع عوض کنی که فقط اگه فوت کنن یا احتیاط واجب بدن حکم مرجع اعلم دوم یا اونایی که وسواس دارن تو موارد وسواسشون فقطط حکم مرجعی که اسونتره قبول کنن شما مرجعت هر بزرگواریه اگه اعلمه باید همون بمونی دیگه عزیزم

عزیزم جبیره برای زخم و زمانی که اب ضرر برسونه به بدن،،بنظرت میشه برای کاشت؟؟شما کاشت نزنی میمیری؟؟دو ...

اره منم همینو میگم که بهونه ارایشگراست...ولی راهی نداره از لحاظ شرعی بشه کاشت انجام داد؟

اره منم همینو میگم که بهونه ارایشگراست...ولی راهی نداره از لحاظ شرعی بشه کاشت انجام داد؟

اگر بخوایم گول بزنیم همین جبیره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم تو نمیتونی واسه هر کاری مرجع عوض کنی که فقط اگه فوت کنن یا احتیاط واجب بدن یا اونایی که وسواس ...

من فردا ازمون استخدامی دارم🤣

بعد فوت هم میتونی از همون مرجع قبلی تقلید کنی مگر اینکه مسائل جدید باشه یا بفهمی ی مرجع اعلم تره

دعا کن قبول شما

عزیز یک کلام آرایشگرا واسه این کارشون کلاه شرعی میذارن به اسم جبیره

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بحث جبیره ب کنار کاشت نکن یه ماه انداختن دور هنوز ک هنوزه ناخنام درس نشده افتضاح میشکنن جایی بخوره قلبم تیر میکشه کاشت نکن

من فردا ازمون استخدامی دارم🤣 بعد فوت هم میتونی از همون مرجع قبلی تقلید کنی مگر اینکه مسائل جدید با ...

عه من شنیدم فقط بعضی مراجع مثل امام خمینی میشه ولی شما خوندی دیگه حتما شرایط جدید اینطوره😀قبولی به امید خدا عزیزم💛💛