2777
2789
عنوان

علاقه مندان به کشک بادمجون(بهترین غذای حاضری دنیااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 31 پست
فقط استاتر من با گوشکوب برقی میزنم اما خیلی لهش نمیکنم. با چنکال خیلی حوصله میخاد

نه اتفاقااااا 

اصلاااا با گوشتکوب برقی نزن 

کشک بادمجون ب بافتشه 

یبار اینجور ک گفتم درست کن

اصلا وقت گیر نیستاا

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بادمجون کبابیش خیلیییی خوشمزه ترمیکنه😍

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برای مصرف کمتر بخار پز کن منم قبلا همین کارو میکردم ولی اینجوری محشرررر میشه روغنم خیلی کم میخو ...

اسی جا منم بخور 😱😱😱گشنمه ام 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
این مدل جدید بود امتحان میکنم البته من بادمجون نگینی میکنم تفت میدم روغن کم مصرف میکنه

ایده جالبی بود

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خواهش عزیزممم من خودم همیشه سرخ میکردم ولی کلیییی روغن پس میداد روش ولی ایندفعه محشرر شد

خیلی هم عالی. من سرخ که میکنم میزارم رو دستمال تا یکم روغنش گرفته بشه. اما اینجوری هم خوبه حتما امتحان میکنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بادمجون کبابیش خیلیییی خوشمزه ترمیکنه😍

اوووووه اون که عالی میشه 

ولی خب تو خونه رو گاز سخته

مامانم منو پرت میکنه از خونه بیرون اگه گازش کثیف شه

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

دستت درد نکنه به نظرم شیوه ی خوبی هم از نظر مصرف روغن و سالم بودن هم از نظر زحمت

فکر میکنم نتیجه هم یکی باشه با وقتی که بادمجونارو از اول سرخ میکنن و بعد دوباره با پیاز داغ سرخ میکنن

حتما امتحان میکنم

کاربر شیمپک هستم.فعلا با این کاربری فعالم.گفتم که دوستام بدونن هستم هنوز  
من بادمجونو کبابی میکنم مث میرزا قاسمی طعم دودی میگیره معرکه جدیدنا نعنا نمیریرم ب نظر خودم بهتر میش ...

کبابی خیلی خوبه 

فقط حتما ریش ریش کن له نکن 

نعناع رو شاید زیادی سرخ میکنی یا زیاد میریزی

فکر نکنم ازین غذا بهتر برای من وجود داشته باشه  حالا یبار اینجور درست کن ایشالله دوست داره

دقیقا مو به مو عین شما درست میکنه، فقط من با گوشکوب برقی یکم میزنمش اون مثل شما با چنگال 😊

میدونی غذای چربیه، خیلی دوس دارم زیاد درست کنم اما تازه بوزن دلخواهم رسیدم حیفه باز چاق بشم 😙

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اوووووه اون که عالی میشه  ولی خب تو خونه رو گاز سخته مامانم منو پرت میکنه از خونه بیرون اگه گ ...

من مامانم نیست پرتم کنه بیرون مگرخودم خودموپرت کنم خیلیییی خوشمزه میشه بااون طعم دودیش

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
نه اتفاقااااا  اصلاااا با گوشتکوب برقی نزن  کشک بادمجون ب بافتشه  یبار اینجور ک گف ...

باشه چشم چون شما استاده کشک و بادمجونی 😁😁😁

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
دستت درد نکنه به نظرم شیوه ی خوبی هم از نظر مصرف روغن و سالم بودن هم از نظر زحمت فکر میکنم نتیجه هم ...

اونجورم خوب میشه هااا ولی خب سالم نیست

نکته مهم ماجرا پیاز داغ و ریش بودن بادمجونه 

اصلا له نکنید

باشه چشم چون شما استاده کشک و بادمجونی 😁😁😁

عاشقتم انرژی مثبت 

خداییش خوشمزه میشه 

و من عاشق مزشم

من مامانم نیست پرتم کنه بیرون مگرخودم خودموپرت کنم خیلیییی خوشمزه میشه بااون طعم دودیش

اره 

منم یبار باید امتحان کنمم