2777
2789

شاید بشه با ورزش پریودو منظم کرد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه باید قرص تحریک تخمک گذاری بخوری. من لتروزول و کلومیفن خوردم .البته اول خدا دوم خدا سوم خدا همش خدا. پلی خب بالاخره راه درمانم قرار داده دیگه برامون

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  

اگه مشکل دیگه ای نداری عرق رازیانه ام معرکست

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  

اگر دارو نمیخوری شرکع کن دائم پنج انگشت بخور.من یه مدتی میخوردم پریودام منظم بود با دفع خیلییی زیاد.و تایم پریودم کم شده بود اما اونو میخوردم 6 روز پریود بودم.دو ه ی قرصامم تموم بشه دوباره میخورم.شنیدم پلی کیستیکو در مان میکنه روزی یه لیوان دائم 

من دیگه حرف هیچ کس رو که میگه پلی کیستیک بودم و بدون دارو باردار شدم یا بعد از یه دوره دارو باردار شدم باور نمی کنم . 

به نظر من که بارداری تو ماها اصلا به این زودی اتفاق نمیفته . من چندین ماهه به جز تحمل درد کیست ها که ناشی از مصرف این قرصاست چیزی نصیبم نشده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم