2777
2789

شکلات سفید گذاشتم روی بخار کتری آب نشده شده عین کشک!!!! چه کار کننمممممم

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

تاریخ شکلاتت رو یه نیگا بنداز

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خراب برده

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️