2777
2789
عنوان

کرونا😏

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 25 پست
بنظرم الکی نیس اون اوایل بله کرونا بود اما الان نیست البته نظرشماکامل محترمه عزیزم❤

ما هم از خدامونه شایعه باشه 🤦

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانوم اون خواننده مازندرانی رو دیدی تو سن زیر سی فوت شد از کرونا و عزاداران نفر دیگه

اگه کامل بخونی متوجه میشی 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ما هم از خدامونه شایعه باشه 🤦

راجب ابرباکتری اخرالزمانی چیزی شنیدی

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
کل خاندانمون گرفتن دوتا فوتی هم داشتیم شوهرم پزشکه پدرشوهرم سرپرستار

ماهم همه گرفتیم اما فقط یه نفر فوت کرد که افسردگی داشت و مشکلات قلبی

یه پرستار به من میگفت که ما اجازه نداریم اینو جایی بگیم اما آمار اونی نیست که اینا تو رسانه ها میگن کمتره

خری یا خودتو میزنی به خریت؟ بنظرم دوره اپیدمی ی سر بیمارستان میزدی میفهمیدی چ خبر بوده انقد از این ...

کامل مطلبو بخون عفت کلامم داشته باشه اصلا گیرم من اشتباه بگم تواگه بافرهنگی وباادبی و سرت میشه اگه عالمی اگه عاقلی این طرزصحبت نیست انتقاد کن درست پذیرای انتقادتم اما خری یا خودتو زدی ب خریت از ادب دوره امیدوارم ک متوجه منظورم شده باشی