2777
2789
عنوان

كيا وقتي مجرد بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 55 پست
چيكار ميكنه؟بعد از بكارت پريودتون راحت تر نشد؟

چرا یکمی بهتر شد...کمپرس اب گرم..ماسدژ با روغن بادام تلخ...بغل🤣🤣هیچی دیگه اروم میشم یکم یواشکیشم یه قرص میخورم

عاقبت معجزه شد ،آمدی و در بغلت خوابیدم..اسم این حادثه را"شرح بهشت بدنت" نامیدم ..!!
چيكار ميكنه؟بعد از بكارت پريودتون راحت تر نشد؟

ربطی به بکارت نداره

امکان داره تنبلی تخمدان باشه 

من که چون تنبلی تخمدان دارم درد پریودم فوق العاده شدییییده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دارم جون میدم بخدا چون میدم یعنی قرصم خوبم نمیکنه ی بار ال دی خوردم بخدا روحم خارج شد

ازدواج كردي؟راسته ميگن بخاطر بكارته؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
ربطی به بکارت نداره امکان داره تنبلی تخمدان باشه  من که چون تنبلی تخمدان دارم درد پریودم فوق ...

اخه مال من خيلي دقيق و منظمه

من قشنگ هرماه تخمك گذاري رو حس ميكنم

خيلي هم سنگين و شديد نيس

فقط درد درد درد درد بدنم يخ ميكنه خيس عرق ميشم تا دم مرگ ميرم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

من حتی بدتر از دوران مجردیمه دردم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
مجرد بودم خیلی دردم کم بود اونم ۲ روز اول فقط بعد از ازدواج سخت تر شده برام انگار

پس اصلا به ازدواج اميد نبندم؟😔

فكر ميكردم بعدش بهتر شه😔

وای یه بار پریود شدم انگار از تمااام بونم داشت بهم فشار میومد انقدر جیغ میزدم فکر میکردم میمیرم از درد 

یه ساعت و خورده ای گریه و جیغ میزدم هرچی میخوردم خوب نمیشد بعدش ول میکرد انگار بیهوش میشدم خواب میرفتم چند ساعت از بس به بدنم فشار اومده بود

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
اخه مال من خيلي دقيق و منظمه من قشنگ هرماه تخمك گذاري رو حس ميكنم خيلي هم سنگين و شديد نيس فقط در ...

خب خیلیا با پریود منظم تنبلی دارن

برو دکتر یه سنو برات مینویسه خیالت راحت میشه

منم دقیقاا همینجوریم.بهت توصیه میکنم حتما در طول ماه ورزش کنی خیلی تاثیر داره .منم دردم خیلی شدید بود تا شیاف نمیذاشتم اروم نمیشدم ولی از شیش ماه پیش که شروع کردم ب ورزش کردم دردم خیلی کمتر شده .

من يه بار دبيرستاني بودم صبح تو راه مدرسه از شدت درد افتاده بودم گوشه ي شمشاد ها و ميپيچيدم به خودم نميتونسم ديگه بلند شم

دو تا خانوم مسن اومدن بلندم كردن زنگ زدن پدرم بياد دنبالم

ميگفتن اينا ك دخترن بيشتر اينطوري ميشن

منم دقیقاا همینجوریم.بهت توصیه میکنم حتما در طول ماه ورزش کنی خیلی تاثیر داره .منم دردم خیلی شدید بو ...

بابا من هرروز يكساعت ورزش دارم حداقل

حتي تو دوره ي نجات غريق ك اوج ورزش كردنمم بود بازم درد كوفيتش كم نميشد

باید بری سونوگرافی

یه بیماری هست که البته خوش خیم هست ولی درمانش سخته. اینکه از بافت رحم خارج از رحم وجود داره و چون هورمونها باعث ریزش دیواره رحم میشه اونجا هم همین اتفاق میفته.و چون راه دفع و خروج نداره بسیار دردناک خواهد بود. 

اگر درد پریدت مربوط به بسته بودن پرده باشه بعد از ازدواج خوب میشه وگرنه که بعد از ازدواج اتفاق دیگه ای نمیفته که باعث بهتر شدن درد بشه . شاید گذشت سن و کم شدن هورمونها بهتر بشه

خب خیلیا با پریود منظم تنبلی دارن برو دکتر یه سنو برات مینویسه خیالت راحت میشه

اي واي اره بايد حتما برمممم😭😭😭😭😭هزينه سونو بدون بيمه رو خبر داري حدودا چقدره؟