2777
2789
عنوان

كيا وقتي مجرد بودن

1348 بازدید | 55 پست

كيا وقتي مجرد بودن خيلي موقع پريود درد داشتن؟من خودم. تا ٢ تا شياف نزنم يكمم اروم نميشه دردم

استقراغ و اسهال و درد شديد ميخوام بميرم

استخونامم همينطوريش كلي درد داره ديگه اين شيافم هي ميزنم بد تر پوكي مياره

چيكار كنم؟

وقتي ازدواج كردين دردتون بهتر شد؟

من هم pms رو كامل حس ميكنم و قبل پريود يه دل درد اندك دارم

هم موقع تخمك گذاري كامل حتي حس ميكنم تخمك از كدوم فالوپ داره ازاد ميشه

ال دي خوردن تاثيري داره؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دارم جون میدم بخدا چون میدم یعنی

قرصم خوبم نمیکنه

ی بار ال دی خوردم بخدا روحم خارج شد

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
ال دی نخوری ها بدبخت میکنی خودتو من خوردم داشتم میمردم 

واي چرا؟؟؟خب چرا موقع تخمك گذاري درد دارم من؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
من باید امپول میزدم تا خوب میشد...الانم شدیده ولی شوهرم کمکم میکنه اروم میشم

چيكار ميكنه؟بعد از بكارت پريودتون راحت تر نشد؟

واقعا این چیزایی که گفتی را حس میکنی؟!😳

كامل حس ميكنم 

دختر عموی من تو پریودیاش در حد مرگ میرفت

هر بار پریودی باااااید میرفت سرم وصل میکرد

خیلی داغون میشد

الانم ازدواج کرده باز همینطوره

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

مفنامیک اسید میخورم نمیدونم دیگ عوارضشو 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

منم درد دارم قرص میخورم اما شماها شدیدترین

تنها توصیم بهتون طب سنتیه

من یکماه گرمی زیاد خوردم اصلا نفهمیدم پریودم کی شروع شد کی تموم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
واي چرا؟؟؟خب چرا موقع تخمك گذاري درد دارم من؟

من خوردم انقدر حالت تهوع و سر درد داشتم کلا از درون بهم ریختم. خب منم مثل شما خیلی بد پریود میشم کیسه آبگرم بزار خیلی خوبه

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
دختر عموی من تو پریودیاش در حد مرگ میرفت هر بار پریودی باااااید میرفت سرم وصل میکرد خیلی داغون میش ...

واي خدا منم همينم

يكم دير بجنبم و شياف نزنم بدون سرم خوب نميشم ديگه