2777
2789
عنوان

شوهر خوب🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 93 پست
من سه ساله ازدواج کردم یکبار عصبانیتش رو ندیدم😊

عزیزم خوبی از خودته کاری نکردی که عصبانی بشه

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ساله ازدواج کردم یکبار عصبانیتش رو ندیدم😊

یعنی کاری نکردی ک عصبانی شه؟ 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
عزیزم خوبی از خودته کاری نکردی که عصبانی بشه

گاهی اوقات تا مرض جنون میبرمش میگم لعنتی عصبی شو دیگه 😆

اما پسر عمو هاش میکن ما فقط یه بار عصبانیتش رو دیدیم جرئت نمیکردیم بریم سمتش تو بیمارستان چند میلیون خسارت زد 

هرچه هستم خدایم داند...
میدونی ازچی میسوزم ازاینکه هیچکی پشتم نیس که حمایتم کنه ازاین که تواین سن باید عینه زنایه ۵۰ساله باش ...

عزیزم من دردم ازتو بیشتره بخدا با اینکه بعضی مواقع به مامانم میگم ولی بابام انگار نه انگار وقتی میبینم قهرمیکنم میرم خونشون بابام اصلا درکم نمیکنه دیگه دفه بعد خفه میشم 

البته زود زود قهرنمکنم دیگه ازبس فشار روانیم زیادمیشه... 

هیچ ادم کامل خوبی وجود نداره عزیزم ،بیشتر موارد اکثرا زن رعایت شوهرشو میکنه که احترام میگیره، دوطرفه ...

خوب شما باشی اگه شوهرتون از نقطه ضعف ت سو استفاده کنه.. عیب توبروت بیاره.. دهن بین باشه.. طمع ب پولت داشته باشه.. چطوری رعایت شو میکنی

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

تا وقتی کاریش نداشته باشم خوبه البته یکم فازتوفاز میشه ی شب مهربونه ی شب مثه مجسمه 

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

هیی بدک نیس باهام راه میاد نمیتونم اینو بگم نیست 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
والله هرقدر بهش احترام گذاشتم هم خودم هم خونوادم باز بیشترپررو شده

چرا حس میکنی پرو میشه 

من اینقد اخلاقش خوبه کدخواهرمم میگه بهت حسودیم میشه.کاش فقط اجتماعی وکاریشم خوب بود.برعکس من بشدت گند اخلاقم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
هیچ ادم کامل خوبی وجود نداره عزیزم ،بیشتر موارد اکثرا زن رعایت شوهرشو میکنه که احترام میگیره، دوطرفه ...

دقیقا همینطوره🌺🌺

من ۱۰ساله ازدواج کردم تو این ۱۰سال احترامو هم داشتیم کوچکترین بی احترامی بخودمون و خانوادهامون نکردیم

دلیلشم فقط این بوده ک دوطرفه بوده