از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
میدونی ازچی میسوزم ازاینکه هیچکی پشتم نیس که حمایتم کنه ازاین که تواین سن باید عینه زنایه ۵۰ساله باش ...
عزیزم من دردم ازتو بیشتره بخدا با اینکه بعضی مواقع به مامانم میگم ولی بابام انگار نه انگار وقتی میبینم قهرمیکنم میرم خونشون بابام اصلا درکم نمیکنه دیگه دفه بعد خفه میشم
البته زود زود قهرنمکنم دیگه ازبس فشار روانیم زیادمیشه...
هیچ ادم کامل خوبی وجود نداره عزیزم ،بیشتر موارد اکثرا زن رعایت شوهرشو میکنه که احترام میگیره، دوطرفه ...
خوب شما باشی اگه شوهرتون از نقطه ضعف ت سو استفاده کنه.. عیب توبروت بیاره.. دهن بین باشه.. طمع ب پولت داشته باشه.. چطوری رعایت شو میکنی
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
والله هرقدر بهش احترام گذاشتم هم خودم هم خونوادم باز بیشترپررو شده
چرا حس میکنی پرو میشه