2777
2789
عنوان

شوهر خوب🤔🤔🤔🤔

1165 بازدید | 93 پست

اوناییکه شوهراتون مهربونن وبادلتون راه میان😢

اونایی که شوهراتون عین سگ پاچه نمیگیرن😭😭

بهتون خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

کفاثتا 😤😤

بیاین یکم تعریف کنین دلمون بسوزه😿😿

بااجازه از استارتر عزیز 😍❤

.

عزیزان سلام 💖🌸

.

به نیت رفع مشکلات و گشایش حاجت ها تا ۱۴ روز ، هرروز برای یکی از ۱۴ معصوم نذری صلوات گذاشتیم.🕋

امروز به نیت امام حسن مجتبی (ع) هست 😍🌸

.

لطفا شرکت کنید الهی حاجت هاتون برآورده بشه 🍬

.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5023008/نذر-صلوات-هدیه-به-امام-حسن-مجتبی-ع?postId=154658035

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ادم کامل خوبی وجود نداره عزیزم ،بیشتر موارد اکثرا زن رعایت شوهرشو میکنه که احترام میگیره، دوطرفه ...

والله هرقدر بهش احترام گذاشتم هم خودم هم خونوادم باز بیشترپررو شده

شوهرمن هم خیلی غر غرو وایرادگیره. فکرمیکنه کارکردن یعنی همه چی. وضعمون خوبه. ولی محبت ناز کشیدن تعریف و.... اصلا بلدنیس. ازاول تورابطه سردمزاج بود ولی من گرم بودم. حالا بعد6سال منم عین خودش حتی بدترشدم جوری که اصلا دلم نمیخاد بیاد طرفم😔😔😔

شوهرمن هم خیلی غر غرو وایرادگیره. فکرمیکنه کارکردن یعنی همه چی. وضعمون خوبه. ولی محبت ناز کشیدن تعری ...

واااای عین من منتها شوهرم تو رابطه خوبه بخدا دارم افسرده میشم بنظرت چیکار کنم؟؟ 

ههههههههههی بخدا دلم خووونه

میدونی ازچی میسوزم ازاینکه هیچکی پشتم نیس که حمایتم کنه ازاین که تواین سن باید عینه زنایه ۵۰ساله باشم.ازاینکه تحمل این زندگیوندارم.😴😴

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..